Communicatie
!
T4115390

Fysic FX-3850 Comfort en Alarmtelefoon met Draadloze Alarmknop

Momenteel niet leverbaar!

Comfort en Alarmtelefoon met Draadloze Alarmknop
Fysic telefoontoestel, zwart, soort toestel 2-draads, kiesmogelijkheid TDK, directe geheugens 2, indirecte geheugens 30, naam/nummer geheugens 30, doorverbindtoets flash, toestel met display, tijdregistratie, volledig handenvrij telefoneren, kiezen met opgelegde hoorn, nummerherkenning (CLIP),

De Fysic FX-3850 comfort- en alarmtelefoon met draadloze alarmknop heeft een groot verlicht display, met een geheugencapaciteit van 30 nummers. Alle nummers kunnen worden geprogrammeerd tot noodnummer. Om contact te leggen met het noodnummer dient de bijgeleverde alarmknop te worden ingedrukt. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het alarmsysteem, omdat een abonnement bij een alarmcentrale niet van toepassing is.

Mogelijkheden
Deze vaste telefoon is voorzien van een groot toetsenbord, met 2 directe snelkiestoetsen. De toetsenbordbediening is Nederlands, Duits, Engels of Frans gesproken. Ideaal voor slechtzienden. De telefoon is verder uitgerust met naam- en nummerweergave en een instelbaar belvolume (tot 44dB). Bovendien is FX-3850 geschikt voor H.A.C. hoortoestellen.

Alarmknop
Indien de alarmknop op de hanger wordt ingedrukt klinkt een luid alarm. Als er na 30 seconden geen hulp is gearriveerd wordt er direct contact gelegd met het eerst geprogrammeerde noodnummer.

T9361895

Fysic FX-6107 dect telefoon + deurintercom

Momenteel niet leverbaar!

Fysic dect telefoontoestel, zwart, transmissiestandaard DECT, display grafisch kleur, 1 handset(s), max. aan te melden handsets 1, stand-by tijd 100u, gesprekstijd 10u, handsfree, 50 nummergeheugens, nummerherhaling, nummerherkenning (CLIP), antwoordapparaat, verlicht display, ringtones 1.

Met de Fysic FX-6107 ben je telefonisch bereikbaar en weet je wie er voor je deurbel staat. De DECT-telefoon wordt namelijk geleverd met een deurintercom met camera. Hierdoor heb je een directe verbinding met iedereen die bij je aanbelt. Via de intercomfunctie kun je eerst communiceren voordat je de deur opent. Het toestel beschikt over een telefoonboek voor 50 nummers en is geschikt voor hoortoestellen (H.A.C.).  De FX-6107 heeft een vereenvoudigde bediening en een extra groot verlicht display.

Specificaties
 - Vereenvoudigde bediening
- Extra groot verlicht display
- Telefoonboek met 50 geheugens
- Geschikt voor hoortoestellen (H.A.C.)
- Optimale audio weergave (normaal gebruik)
- Ingebouwde ringleiding (T-stand)
- Toonselectie tijdens gesprek: benadrukken van hoge of lage tonen

Functionaliteiten deurintercom
- Video verbinding met deurbel vanaf de DECT telefoon
- Deurintercom met ingebouwde microfoon en luidspreker
- Camera met infrarood nachtzicht
- Foto van bezoeker
- Spatwaterdicht (IPX4)
- Deurintercom kan door geschakeld worden naar een andere telefoon