Warmtemiddelen
!
211015

Röwo sportgel tube 100 ml

Spierpijn, vermoeide voeten en benen, blaren, acute kramp. Iedereen die regelmatig actief (professioneel of recreatief) aan sport doet, zal deze symptomen van (over)belasting, vooral aan het begin van weer een nieuw sportseizoen, zeker herkennen. Maar ook de niet-sporters onder ons kunnen natuurlijk met deze en andere ongemakken te maken krijgen. Röwo Sport-Gel. De gel voorkomt voortijdige vermoeidheid, spierpijn, gaat kramp tegen, is desinfecterend, voorkomt blaarvorming en is ontspannend na iedere vorm van inspanning. Daarnaast werkt Sport-Gel verkoelend bij insectenbeten, gaat jeuk tegen (ook zeer goed te gebruiken bij acné en huidirritaties) en is heilzaam bij verkoudheid

108083

Röwo sportgel tube 200 ml

Spierpijn, vermoeide voeten en benen, blaren, acute kramp. Iedereen die regelmatig actief (professioneel of recreatief) aan sport doet, zal deze symptomen van (over)belasting, vooral aan het begin van weer een nieuw sportseizoen, zeker herkennen. Maar ook de niet-sporters onder ons kunnen natuurlijk met deze en andere ongemakken te maken krijgen. Röwo Sport-Gel. De gel voorkomt voortijdige vermoeidheid, spierpijn, gaat kramp tegen, is desinfecterend, voorkomt blaarvorming en is ontspannend na iedere vorm van inspanning. Daarnaast werkt Sport-Gel verkoelend bij insectenbeten, gaat jeuk tegen (ook zeer goed te gebruiken bij acné en huidirritaties) en is heilzaam bij verkoudheid

108015

Röwo warmtebalsem tube 50 ml

De warmtewerking door warmtebalsem wordt verhoogt.
Deze weldadige warmte wordt als zeer aangenaam en ontspannen ervaren.
Uitermate geschikt voor nek- en rugmassages, en spier- en peesgedeeltes warm zetten.
In geval van traumata massagebalsem pas toepassen na 48 uur.
De specifieke inhoudstoffen natuurlijke, zuivere plantaardige extracten werken diep in weefsel (huid en spieren) door. Niet bij wonden gebruiken.

000519
perskindol

Perskindol spray 150 ml

Perskindol Active is een spier- en gewrichtsverzorgend middel op alcohol/waterbasis {Fluid/Spray}, respectievelijk gelbasis met plantaardige/etherische stoffen die de doorbloeding stimuleren. Perskindol Active wrodt snel en volledig door de huid opgenomen, is niet vet en laat geen vetvlekken achter. Handen en kleding blijven vetvrij.

Perskindol Active koelt eerst voor een aangename verzachting en verwarmt hierna met een intensieve plaatselijke doorbloeding. Dit heeft een ontspanning van de spieren tot gevolg en bevordert het herstel.

Perskindol Active wordt gebruikt op: rug, nek, schouders, ellebogen, armen, knieën, benen, spieren en gewrichten. En bij overbelasting of pijnlijke spieren en gewrichten, zoals bij kneuzingen, verrekkingen en verstuikingen.

Vóór het sporten is Perskindol Active geschikt bij de warming-up ter bevordering van de doorbloeding van de spieren en preventief voor spierkrampen. Na het sporten dient Perskindol Active voor de ontspanning, verfrissing en herstel van spieren en gewrichten.
000520
perskindol_gel_active

Perskindol gel 100 gr

Perskindol Active
204549

Perskindol Fluid 250 ml

008760
reflex_spray

Reflex Spray 150 ml

Reflex spray. De spray tegen pijnlijke spier- en gewrichtaandoeningen. Reflex spray gebruiken bij letsels (trauma's) zoals: verstuiking, spierverrekking, krampen, spierstijfheid, peesontsteking, gewrichtsontsteking, stijve nek (torticolis), lumbago en ischias.
616022

Tijgerbalsem pleister

3 stuks van 10 x 14 cm.

Ter verkoeling, kalmering en verlichting van vermoeide, pijnlijke spieren en stijve gewrichten. De Tijgerbalsem pleister heeft een verkoelend effect en hecht zich aangenaam aan de huid. Breng de pleister aan op bijvoorbeeld rug, schouder, elleboog, been of knie en het verzachtend effect is direct waarneembaar.

 • De Tijgerbalsem Pleister is een zogenaamd 'natte' pleister. De Tijgerbalsem Pleister is zeer elastisch en flexibel en hecht zeer goed aan de huid.
 • Het beschermende folie is eenvoudig te verwijderen, waardoor de Tijgerbalsem Pleister eenvoudig zonder geknoei is aan te brengen op bijvoorbeeld rug, schouder, elleboog, been of knie.
 • Tijdens het dragen worden de ingrediënten van de Tijgerbalsem Pleister opgenomen door de huid, dit heeft een gunstige invloed op de bloedcirculatie, waardoor vermoeide, pijnlijke spieren en stijve gewrichten verkoeld, gekalmeerd en verlicht worden.
868049

ThermaCare rug

Verlicht op doeltreffende wijze pijnen aan rug.

ThermaCare zelfverwarmende kompressen verlichten op doeltreffende wijze pijnen aan rug, nek, schouders en pols ten gevolge van spierspanningen, verrekkingen, spierstijfheid, verstuikingen of artrose. Tenminste 8 uur therapeutische warmte. 

 • Door deze lange duur gecombineerd met de diepte waarmee de warmte uw lichaam intrekt, verlicht ThermaCare de pijnen in uw rug. 
 • De vorm van deze ThermaCare variant sluit perfect aan bij uw rug waardoor de warmte optimaal de pijnlijke plek kan bereiken. 
 • ThermaCare is zo dun dat u het gemakkelijk en discreet onder uw normale kleding kunt gebruiken. 
 • Een verpakking ThermaCare voor rugpijnen bevat twee zelfverwarmende kompressen.
868048

ThermaCare schouder

Verlicht pijnen aan nek, schouders en pols

ThermaCare zelfverwarmende kompressen verlichten op doeltreffende wijze pijnen aan rug, nek, schouders en pols ten gevolge van spierspanningen, verrekkingen, spierstijfheid, verstuikingen of artrose. - Tenminste 12 uur therapeutische warmte. 

 • Door deze lange duur, gecombineerd met de diepte waarnaar de warmte uw lichaam intrekt, verlicht ThermaCare de pijn in uw nek, in schouder of in uw pols. 
 • De vorm van deze ThermaCare variant sluit perfect aan bij de nek, de schouders en de polsen waardoor de warmte optimaal de pijnlijke plek kan bereiken. 
 • ThermaCare is zo dun dat u het gemakkelijk en discreet onder uw normale kleding kunt gebruiken. 
 • Een verpakking ThermaCare voor nekpijn, schouderpijn en pijn in de pols bevat drie zelfverwarmende kompressen.
315266
rowo_kussen

Röwo biowarmtekussen 1

Afmeting 20 x 28 cm
Heeft u met grote regelmaat last van stramme, koude of pijnlijke spieren en gewrichten? Treffen rugklachten, nekpijnen of andere ongemakken u op de meest vervelende momenten en, wat nog vervelender is, blijven deze lang doorzeuren?
Dan bent u nodig toe aan een Bio-Warm warmtekussen. Dit 100% natuurzuivere granenkussen zorgt voor een weldadige verlichting van uw pijnlijke en vermoeide spieren en gewrichten. Het kussen kan snel en gemakkelijk verwarmd worden en houdt de warmte ook nog eens langdurig vast. Het enige wat u hoeft te doen is het kussen twee tot drie minuten in de magnetron (600 watt) of vijf minuten in de oven (100 ° C) te leggen. Vervolgens legt u het kussen op de pijnlijke plek. U voelt direct het verschil.

315365
rowo_kussen_u

Röwo biowarmtekussen 2 U-vorm

Heeft u met grote regelmaat last van stramme, koude of pijnlijke spieren en gewrichten? Treffen rugklachten, nekpijnen of andere ongemakken u op de meest vervelende momenten en, wat nog vervelender is, blijven deze lang doorzeuren? Dan bent u nodig toe aan een Bio-Warm warmtekussen. Dit 100% natuurzuivere granenkussen zorgt voor een weldadige verlichting van uw pijnlijke en vermoeide spieren en gewrichten. Het kussen kan snel en gemakkelijk verwarmd worden en houdt de warmte ook nog eens langdurig vast. Het enige wat u hoeft te doen is het kussen twee tot drie minuten in de magnetron (600 watt) of vijf minuten in de oven (100 ° C) te leggen. Vervolgens legt u het kussen op de pijnlijke plek. U voelt direct het verschil.
315366
rowo_kussen_20x40

Rowo biowarmtekussen 3

Afmeting: 30 x 40 cm
109109

Röwo biowarmtekussen Aroma U-vorm

BIO-WARM AROMA-GRANENKUSSEN 100% NATUURLIJKE WARMTE
Doeltreffend tegen spier- en gewrichtspijnen. Heeft u met grote regelmaat last van stramme, koude of pijnlijke spieren en gewrichten, rugklachten, nekpijnen of ander ongemakken u op de meest vervelende momenten en, want nog vervelender is, blijven deze lang doorzeuren?
Dan bent u nodig toe aan een Bio-Warm warmtekussen.
Dit 100% natuurzuivere granenkussen zorgt voor een weldadige verlichting van uw pijnlijke en vermoeide spieren en gewrichten.
Het kussen kan snel en gemakkelijk verwarmd worden en houdt de warmte ook nog eens langdurig vast.
Het enige wat u hoeft te doen is het kussen twee tot drie minuten in de magnetron (600 watt) of vijf minuten in de oven ( 100 graden Celsius) te leggen.
Vervolgens legt u het kussen op de pijnlijke plek.
U voelt direct het verschil.
Tips: Voel altijd met de hand of het kussen niet te warm is alvorens het op het lichaam te gebruiken. Het voorkomt vervelende ongelukjes.
Zet bij regelmatig gebruik van het kussen bij verwarming een kopje water in de magnetron of oven. Het voorkomt uitdroging van de granen in het kussen.
De eerste keren dat u het kussen gebruikt kan het kussen vochtig aanvoelen.
Dit is echter een natuurlijk werking van het graan in het kussen.
Het heeft geen nadelige gevolgen voor de werking van het kussen.
Verwarmen van het kussen in water is niet mogelijk.
Het kussen kan ook als koude kussen gebruikt worden.
Twee uur in de koel- of ijskast is voldoende voor een verkoelende weldaad.
Wanneer uw klachten, ondanks intensief gebruik van het kussen, aan blijven houden, doet u er goed aan uw arts te raadplegen.
Nadat de economische levensduur van het kussen verstreken is, kunt u het in de groene biobak weggooien.
Zowel inhoud als omhulsel is 100% natuurlijk en niet schadelijk voor het milieu.

Inhoud: Winter tarwe, kruiden mengsel dat bestaat uit bladeren pepermunt, eucalyptus bladeren, rozemarijn en lavendel bloemen

H7 0701

Kruik

Sterke kwaliteit met dubbele lamellen.
Met schroefsluiting en ophangoog.

Inhoud: 2 liter

H7 240

Infraphil warmtelamp

Behandeling tegen spier- en gewrichtspijn.
De stralen dringen diep door in het weefsel en geven daar een weldadige warmte. Met hoogwaardige 150 watt reflector infraroodlamp.

H7 2401

Infraphil reservelamp

Hoogwaardige 150 watt reflector infraroodlamp.