Insectenbeten

Laat u niet beetnemen in de zomer..!!

!
008500

Aspivenin

Aspivenin is een handig hulpmiddel indien men is gebeten door een insect of zelfs een reptiel. Het gaat hierbij om beten van beesten die een vloeistof (gif) onderhuids achter laten.

Normaal 18,50  nu voor slechts € 16,75

Meer informatie over Aspivenin

066253

Tekenpincet

Teekpincet, penmodel. Kunststof.
Met de tekentang kan een teek eenvoudig en veilig worden verwijderd. De speciale grijpbek zorgt ervoor dat de teek goed vastgepakt wordt met een minimaal risico de teek te beschadigen.
Lees voor gebruik de bijsluiter.

066254

Teek set

Voorkom, verwijder en test teken met de complete Teek set 
Bestaande uit:

1 x tekentang
1 x Care Plus DEET 40 spray 60 ml
1 x Care Plus Tick test

111146

Lavit insecten blocker 200 ml

Beschermd uren tegen meest voorkomende insekten.
Met UVA/UVB basis zonne-bescherming.
Idiaal bij sport en outdoor

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

008438
azaron

Azaron stick 6 ml

Als er toch sprake is van een insectenbeet dan is er de vertrouwde Azaron stick op basis van tripelennamine HCl. Deze kunnen gebruikt worden om de jeuk en pijn als gevolg van een insectensteek (waaronder muggen, wespen, bijen) en kwallenbeten weg te nemen.
003225
afterbite

After Bite doseerpen 14 ml

After Bite is een goede hulp. Indien het wordt toegepast binnen 5 minuten na het bloed zuigen, na de beet of steek, is het verzachtend en verzorgend op de huid. Voordat After Bite wordt opgebracht moet in geval van een steek de angel snel worden verwijderd. After Bite helpt niet alleen door de ammoniakoplossing, maar is ook verzorgend door de nertsolie, en door het handige pocketformaat met clip ook nog eens overal mee naar toe te nemen.
008441

Prrrikweg gel VSM 30 gr.

Gebruik Prrrikweg gel ter verzorging van de huid bij insectensteken en kwallenbeten. Prrrikweg gel is een plantaardig middel en bevat per 100 gram gel 3 gram Echinacea pallida extract, 5 gram Ledum palustre extract en 2 gram Urtica urens extract.

Toepassing
Gebruik Prrrikweg gel ter verzorging van de huid bij insectensteken en kwallenbeten.

Dosering en gebruiksaanwijzing
De gel op de gewenste plek(ken) aanbrengen en laten intrekken. De handeling indien gewenst meerdere malen per dag herhalen. Prrrikweg gel mag alleen op de intacte huid worden gebruikt.

Ingrediënten
Hamamelis virginiana destillaat, alcohol, aqua, carbomer, Echinacea pallida extract, Urtica urens extract, paraffinum liquidum, Ledum palustre extract, Cymbopogon winterianus herb oil, Eucalyptus globulus leaf/twig oil, triethanolamine, methylparaben, disodium EDTA, limonene, geraniol, citronellol.

622653

Nestosyl creme 15 gr

Nestosyl verlicht plaatselijk kortdurende jeuk, insectenbeten en oppervlakkige schaaf- en snijwonden. Nestosyl bevat Pramocaïne, deze werkstof heeft een plaatselijk pijn- en jeukverlichtende werking en heeft een verkoelende werking. Door de veelzijdige werking wordt Nestosyl ook wel 'de huidapotheek in het oranje doosje' genoemd.
637333

Care Plus 40 spray 60 ml

Care Plus® Deet is het sterkste insectenafwerende middel voor de huid welke verkrijgbaar is onder meer in België, Duitsland, Luxemburg en Nederland. Het is geregistreerd door de overheid en voldoet aan alle eisen betreffende veiligheid en effectiviteit in gebruik.
Geschikt voor zowel tropische bestemmingen (risico op malaria, dengue, gele koorts) als voor Europese gebieden. De werkzame stof DEET is effectief tegen stekende insecten maar ook tegen teken. DEET is het meest effectief tegen (malaria )muggen en steekvliegen, effectief tegen teken en redelijk effectief tegen grote steekvliegen, knutjes en midges.

864138

Care Plus Tick test

Met de Care Plus® Tick-Test – Lyme Borreliose zelfdiagnose teken-test kunt u zelf testen of de teek die u gebeten heeft, besmet is met de borrelia bacterie. Deze bacterie kan de ziekte van Lyme veroorzaken, een ernstige infectieziekte die een van de grootste problemen aan het worden is in Europa.
640813

Jaico Muggenmelk spray 100 ml

Door de unieke combinatie van Deet met etherische oliën beschermt Jaico Muggenmelk Tropenproof Spray 6 tot 8 uren tegen muggen (Europese en tropische) en tropische insecten en wel tot 12 uren tegen andere stekende insecten, zoals steekvliegen, daasvliegen en herfstmijten. Beschermt veilig en effectief en is te gebruiken door kinderen en volwassenen.
Eenvoudig aan te brengen door de spray lichtjes te verstuiven over de onbedekte delen van het lichaam. Daarna de melk lichtjes verdelen over de nog onbeschermde huid.

Naast het feit dat Jaico zorgt voor een zeer effectief bescherming, is het ook hypo-allergeen, bevat het geen kleurstoffen en is het geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De spray is zeer gebruiksvriendelijk (snel aan te brengen) en ook toepasbaar op dierenvacht.