Condooms
!
706272
topsafe_durex

Durex topsafe (3 stuks)

Alleen maar omdat je extra zekerheid belangrijk vindt, wil dat niet zeggen dat je concessies wilt doen aan comfort - en met de Topsafe hoeft dat ook niet.
774235

Durex Feeling ultra (3 stuks)

De Feeling Ultra condooms geven nog meer gevoel, omdat ze niet alleen 20% dunner zijn dan de bestaande dunne Durex Fetherlite condooms. Maar ook omdat ze een speciaal ontwikkelde pasvorm hebben. Uiteraard is het Durex condoom even veilig! Er is bij de ontwikkeling vooral gelet op het optimale gevoel aan de voorkant van het condoom, want dit is de plaats waar het er toe doet.
706265
durex_natural_condoom

Durex Natural (12 stuks)

Durex doet er alles aan om ervoor te zorgen dat condooms prettig aansluiten en aanvoelen. Daarom zijn deze gemakkelijk aan te brengen condooms standaard voorzien van glijmiddel. De prettige pasvorm zorgt ervoor dat ze gemakkelijk en comfortabel zijn in het gebruik.
706272
durex_fetherlite_condoom

Durex Fetherlite (12 stuks)

Fetherlite condooms brengen mensen dichter bij elkaar en zijn de dunste condooms in Durex latex reeks. De condooms bieden hetzelfde niveau van zekerheid en bescherming en zijn speciaal ontworpen zodat ze gemakkelijk aan te brengen zijn. De anatomische pasvorm geeft een beter gevoel.
719459

Durex comfort XL (12 stuks)

Het Comfort XL condoom biedt met zijn ruimere pasvorm extra comfort voor de man die dat nodig heeft. De condooms zijn dan ook extra lang en extra breed.
706270

Durex Elite (12 stuks)

Kan een condoom tot de betere dingen in het leven horen?Kun je dat met recht zeggen? Oordeel zelf. Deze speciale condooms zijn ongelooflijk dun en voorzien van extra glijmiddel. De gladdere pasvorm geeft een beter gevoel tijdens het vrijen en het condoom is speciaal ontworpen zodat het gemakkelijker aan te brengen is. De condooms bieden nog steeds hetzelfde niveau van zekerheid en bescherming!
793333

Durex Avanti Ultima (5 stuks)

De Avanti Ultima is veel zachter dan een traditioneel latex condoom en biedt jullie beiden een werkelijk sensuele ervaring. En omdat het condoom is gemaakt van een revolutionair nieuw materiaal, is het ideaal voor mensen die een latex-allergie hebben of vermoeden dat ze allergisch voor latex zijn.