AED kasten en beugels
!
AED
HS100

Heartstart wandhouder

Wandbevestigingshouder

Plaats uw defibrillator in een wandbeugel, van grijs gespoten metaal, op een vaste plaats. In geval van nood grijpt niemand mis.
AED PERSPEX

AED wandbeugel perspex

Perspex wandbeugel.
Geschikt voor Philips HS-1 defibrilator.
Zowel met als zonder tas te gebruiken (exclusief tas).
AIVIA S

Aivia S AED kast

De AIVIA "S" is speciaal ontworpen voor het opbergen van een AED op een binnenlocatie. De kast is eenvoudig te openen en door de tranparante kap is de statusindicator van de AED altijd goed zichtbaar zodat u de kast hiervoor niet hoeft te openen.

De AIVIA "S" Is geschikt om elk merk/type AED in op te bergen. De kast bestaat uit twee gedeelten en combineert daarbij duurzaamheid met een gering gewicht: De behuizing is gemaakt van ABS en de klep van polycarbonaat. Deze materialen, die onder andere bekend zijn in de auto-industrie, hebben als kenmerk een enorme weerstand te bieden tegen schokken. Polycarbonaat wordt ook gebruikt bij de fabricage van koplampen en ABS wordt gebruikt voor schokdempers.

Afmetingen: H=400mm, B=341mm, D=198mm.
Gewicht: slechts 1,5kg.

AIVIA 100

Aivia 100 AED kast

De Aivia 100 is een dicht model wandkast, gemaakt voor gebruik in de overdekte openbare ruimte. Deze kast is voorzien van alarm en noodverlichting. Deze kast kan niet verwarmen en is derhalve niet geschikt om buiten op te hangen.

De Aivia 100 kast is echter uitmate geschikt voor bedrijfshallen, een voorportaal of in een winkel. Plaatsen waar het niet vriest en waar personen in de buurt zijn. Zodra de kast wordt geopend klinkt een alarm. De kast is niet voorzien van een pincode sluiting. (Aivia 200)

De AED wandkasten zijn uitgevoerd in de kleur groen ABS. Dit is conform de norm ISO 3864 (kleurencode hulpverlening) maar dankzij de doorzichtige kap is de geplaatste AED nog steeds goed zichtbaar. Uiteraard is de AED kast ook voorzien van de uniforme AED logo's.

De ingebouwde noodverlichting en het alarm werken op batterijen (4xA). Deze worden meegeleverd.

De AED wandkast is gemakkelijk op te hangen met behulp van drie schroeven. Een handleiding en boormal wordt meegeleverd.

AIVIA 200

Aivia 200 AED Buitenkast

AIVIA 200 : Een waterdichte buitenkast speciaal ontwikkeld voor het veilig opbergen van uw AED.
 
Voorzien van een verwarmingselement waardoor het in de kast altijd boven 10°C graden blijft. Dit is een absolute voorwaarde voor het goed functioneren van de AED.
 
Ledverlichting zorgt ervoor dat de kast ’s nachts helder verlicht en dus goed zichtbaar is.
 
Gemaakt van stevig , waterdicht materiaal. De behuizing is gemaakt van ABS en de klep van polycarbonaat, materiaal dat veel gebruikt wordt in de auto-industrie met als eigenschap een zeer hoge schokbestendigheid.
 
Anti-diefstal/vandalisme: bij het openen of het forceren van de voorklep gaat direct een alarm af en begint de ledverlichting rood te knipperen.

Afmeting: bxhxd 38,8 x 53,2 x 20,1 cm

AIVIA 210

Aivia 210 AED Buitenkast

AIVIA 210: Een waterdichte buitenkast speciaal ontwikkeld voor het veilig opbergen van uw AED.

De ontgrendeling van dit model AIVIA is beveiligd en kan alleen geopend worden met een pincode.
 
Voorzien van een verwarmingselement waardoor het in de kast altijd boven 10 °C graden blijft. Dit is een absolute voorwaarde voor het goed functioneren van de AED.
 
Ledverlichting zorgt ervoor dat de kast ’s nachts helder verlicht en dus goed zichtbaar is.
 
Gemaakt van stevig en waterdicht materiaal. De behuizing is gemaakt van ABS en de klep van polycarbonaat, materiaal dat veel gebruikt wordt in de auto-industrie met als eigenschap een zeer hoge schokbestendigheid.
 
Anti-diefstal/vandalisme: bij het forceren van de voorklep gaat direct een alarm af en begint de ledverlichting rood te knipperen.
 
Afmeting: bxhxd 38,8 x 53,2 x 20,1 cm
941343

AED Alarmkast

AED-alarmkast voor opbouw. Bied ruimte voor een Heartstart AED, zowel met als zonder draagtas.
Zodra de deur geopend wordt, geeft de kast zowel een geluid signaal als een licht signaal af.
Werkt op een 9V batterij.
Afmetingen: 48 x 37 x 17 cm