AED verbruiksartikelen
!
005250

Beademingsdoekje Safe Kiss

Beademingsdoekje met eenrichtings- ventiel. Dekt het gelaat van het slachtoffer hygienisch af. Ook geschikt voor gebruik binnen de proffessionele hulpverlening. Incl. gebruikersinstructie op het doekje.

Men beademt via dit masker het slachtoffer door mond en biedt door het ventiel zeer goede bescherming tegen HIV, hepatitis en andere vervelende zaken.

000955

Beademingsdoekje in rugzakje

Beademingsdoekje met eenrichtings- ventiel. Dekt het gelaat van het slachtoffer hygienisch af. Ook geschikt voor gebruik binnen de proffessionele hulpverlening. Incl. gebruikersinstructie op het doekje.
Verpakt in een handig rugzakje met sleutelhanger en een paar disposable handschoenen. Zo heeft u het beademingsdoekje altijd bij de hand.
Afmeting rugzakje 8,5 x 6,5 cm
000903

Beademingsmasker in Hardbox

Beademingsmasker voor Mond-op-mond beademing.

Transparant voor een goed zicht op het slachtoffer. Compleet met eenrichtingsventiel en filter. Verpakt in een handige harde kunststof box. Het masker helpt hulpverleners te beschermen in een spoedeisende situatie.

Kenmerken
Voorkomt rechtstreeks contact met de mond, neus en gezicht van de patiënt en helpt om over aarzeling heen te komen om met reanimatie te beginnen. Doorzichtige koepel stelt de helper in staat om een visuele controle uit te voeren op de kleur van de lippen van de patiënt en op eventueel braaksel. Afmetingen 13.5 x 11 x 4.5 cm. 
000926

Katoenen doek

100% katoen reinigingsdoek 30 x 50 cm
066501

Scheermesje (wegwerp)

Wegwerp scheermesje.
Sterk model
Eenzijdig snijdend.
025010

Universele verbandschaar 19 cm

Universele schaar met blauwe kunststof grepen.
Stompe uiteinden en geknikte bek
- groot model 19 cm lang

HD 0963
latex_handschoenen_paar

Vinyl handschoenen (1 paar)

Witte vinyl handschoenen voor eenmalig gebruik. Ook voor mensen met een latex allergie. Vrij van latexproteïnen. Zeer huidvriendelijk, uitstekend draagcomfort, voortreffelijke kwaliteit. Per paar verpakt in handige kleine verpakking die gemakkelijk in de verbandtrommel of EHBO tas past.