Nieuws
Laatste update: maart 2018
 Finger Bob

 

Nieuw in het assortiment zijn de finger bobs.

De HEKA Finger bob is een buisvormig vingerverband om de vinger te beschermen en/of een pleister of wondgaas op de plaats te houden. Door de maat L is het geschikt voor elke vingergrootte.

Tevens zijn ze door de blauwe kleur ook geschikt voor de voedingsindustrie. Door de uiterst goede rekbaarheid is het geschikt voor elke vinger grootte.

 Verbanddoek steriel

Nieuw in het assortiment
De HEKA Burn Dressing is een steriel verbanddoek van 60 x 80 cm. Verbanddoeken van dit formaat zijn te gebruiken voor het afdekken van grote (brand)wonden.

Het verbanddoek wordt aanbevolen door Het Oranje Kruis in de nieuwe verbandrichtlijn van 2016.

 Nieuwe samenstelling BHV verbandkoffers (2016)

 

Het Oranje Kruis heeft nieuwe richtlijnen gedefinieerd voor de inhoud van een verbanddoos voor de Bedrijfshulpverlening (BHV). De nieuwe richtlijn is ingegaan op 1 september 2016. 

Vanaf nu leveren wij de nieuwe verbandkoffers BHV. Zowel complete verbandkoffers als de aparte inhouden. In de nieuwe samenstelling ontbreken enkele artikelen die u misschien gewend was, zoals de synthetische wattenrollen en de driekante doeken. Deze worden gecompenseerd door andere meer relevante artikelen zoals een steriele verbanddoek, de vingerbob en wondhechtingsstrips.  

Met de nieuwe BHV verbanddozen 2016 en de losse vullingen bent u weer
helemaal up-to-date!

 Nieuwe huisstijl BHV4ALL
Sinds januari 2015 hebben we gewerkt aan een nieuwe huisstijl. De oude stijl en logo dateerde van 1998.
We hebben een nieuw logo dat meer voldoet aan de huidige tijd en onze activiteiten.

De stijl van de webshop is al enige tijd aangepast. Ook briefpapier, brochures etc. zijn/worden met een nieuwe druk aangepast. Onze klanten hebben tot nu toe positief gereageerd op de veranderingen. Bijna iedereen vind het nieuwe logo beter herkenbaar.

Vanaf 1 mei 2015 is de nieuwe huisstijl definitief.
Er is op 1 mei 2015 nieuwe buitenreclame geplaatst door Peter Jacobs Reclame uit Groesbeek. Een nieuwe en frisse uitstraling van ons bedrijfspand.
 Sabai olie (Thaise massage)

Nieuw in het assortiment:
Sabai Olie wordt al eeuwenlang gebruikt als dé massageolie in Thailand. Het land staat van oudsher bekend om de ‘Thaise Massages’. De Thai kennen de kunst van de massage als geen ander volk ter wereld. Sabai Olie speelt hierbij een essentiële rol. Het eerste laagje Sabai Olie wordt aangebracht; met de etherische extracten van de Lotus en Jasmijn heeft het opbrengen al een rustgevende werking waardoor de huid ontspant. Nu kan de reeds verzadigde huid opnieuw van olie worden voorzien. Deze tweede laag zal niet snel worden opgenomen: een perfecte basis voor een heerlijke massage
 Gecertificeerd Premium Dealer van Heek Medical

Safe Products is gecertificeerd Premium Dealer van VAN HEEK Medical.

Van Heek Medical hanteert twee dealercategorieën.
Zij werken met Official Dealers die een groot gedeelte van onze producten uit voorraad kunnen leveren, beschikken over de juiste productkennis en een representatieve showroom om klanten te adviseren.

Daarnaast heeft van Heek Medical een aantal Premium Dealers.
Premium Dealers voldoen aan de eisen van de Official dealers, echter voor premium dealers gelden specifieke volumeafspraken. Premium Dealers vertegenwoordigen en distribueren het complete producten portfolio en werken nauw met van Heek Medical samen op het gebied van productontwikkeling.

 Nieuwe blarenpleisters

heka_plast_blister_blarenpleister


Verlicht de pijn van blaren. Werkt als een tweede huid en creëert een optimale omgeving voor het herstel van de huid. Beschermt de huid tegen vocht, vuil en bacteriën.

Gebruiksaanwijzing:
Op een schone droge huid aanbrengen.
Randen goed aandrukken.
De pleister kan blijven zitten totdat deze vanzelf los gaat.

 Verlaagde verzendkosten

Klik op het logo om de website van GLS te bezoeken.


Vanaf 1 juli 2012 berekenen wij lagere verzendkosten. Ook het minimale bestelbedrag voor gratis verzending is verlaagd. Orders vanaf € 100,- (netto en excl. BTW) leveren we gratis bij u af. Onder dat bedrag betaalt u een bijdrage van slechts € 4,95 in de order- administratie-, verpakkings- en verzendkosten.
 
 Zelf testen

Zelf uw glucose (bloedsuiker) of cholesterol testen ??
Met de nieuwe elektronische meters is het betaalbaar geworden.

Ook verkrijgbaar in onze winkel in Nijmegen.

De winkel is gevestigd aan de Kerkenbos 10-127A te Nijmegen. (ingang via Kerkenbos 12e straat)
Meer informatie over onze winkel

 Nieuwe winkel in Nijmegen
Klik voor een grotere afbeelding Bent u in de buurt, bezoek dan onze winkel in Nijmegen en bespaar op de verzendkosten.
Sinds 2011 hebben wij een winkel geopend. Daar vind u alle producten die ook in webshop staan.

U kunt in de winkel direct uw bestelling meenemen en contant betalen of met uw pinpas.
 

 Evacuatiemiddelen assortiment uitgebreid
Brancards, wervelplanken, kuipbrancards, schepbrancards etc....

Wij hebben het assortiment brancards en evacuatiemiddelen aanzienlijk uitgebreid met EHBO brancards, wervelplanken, kuipbrancards, schepbrancards, draag/sleepdoeken, veldbedden, evacuatiestoelen en alle toebehoren.

 

 Homeopatische middelen
NIEUW: Homeopatische middelen

Homeopatische middelen van o.a. VSM.

Arnoflor, Cardiflor, Calendulan, Spiroflor, Prrrikweg.

 Tijgerbalsem
NIEUW: Tijgerbalsem

Wil je soepele spieren of gewrichten? Dan pak je het potje met de tijger.
Zo gaat dat al decennia lang. Wie heeft ‘m niet ergens in z’n badkamerkastje staan? Al eeuwenlang gebruiken miljoenen mensen uit meer dan 100 landen de 'hete kracht' uit het bekende potje.

 Uitbreiding bij Safe Products.nl
Hoofdkantoor Safe Products

Afdeling special products (producten op maat)

Voorraad pictogram borden en stickers


Interne uitbreiding Safe Products.nl

Wij hebben de afgelopen jaren een explosieve groei doorgemaakt. Steeds meer bedrijven en instellingen weten ons te vinden. Door de verdere ontwikkeling, assortiment uitbreiding, grotere voorraden en personele groei, was vergroting en modernisering van ons magazijn onvermijdelijk.

We hebben onlangs de aangrenzende opslagruimte over kunnen nemen waardoor onze opslagcapaciteit aanzienlijk is vergroot. Dit gaf ons tevens de mogelijkheid om de werkruimte voor de orderverwerking uit te breiden en aan te passen aan de eisen van deze tijd.

We hebben afgelopen periode hard gewerkt aan de inrichting zoals nieuwe werk- en inpaktafels, extra verlichting, uitbreiding van de stellingen en infrastructuur etc. Dit om uw bestellingen nog efficiënter en sneller te kunnen verwerken. Ook is er nu nog meer ruimte beschikbaar om speciale producten samen te stellen zoals verbandkoffers op maat.

Wij zijn trots op onze nieuwe ruimte welke een aangename en uiteraard veilige plek is om te werken. Wij zijn er klaar voor om u de komende jaren nog beter van dienst te zijn. Wij leveren de meeste producten uit voorraad.