Reddingsmateriaal
!
HA 0503

Reddingsdeken goud/zilver 210 x 160 cm

Kleine verpakking en ultra licht. Voor het beschermen van slachtoffers tegen onderkoeling of juis tegen warmte. De speciale isoleringsdeken is gemaakt van aluminiumfolie in een formaat van 160 x 210 cm en kan tot een zeer klein formaat worden opgevouwen. Past in iedere verbandkoffer,
950395

Fire Escape Mask Narwahl

Het Narwahl Fire Escape Mask biedt 30 minuten bescherming bij brand. Het vluchtmasker filtert koolmonoxide (CO) en hydrogen (HCN). Hittebestendig tot 300 graden en tot drie jaar houdbaar. Rookontwikkeling bij brand kan leiden tot verstikking en dodelijke gevolgen hebben. Twee op de drie dodelijke slachtoffers zijn gestikt door het inademen van giftige rookgassen bij brand.

Het Narwahl Fire Escape Mask biedt tenminste 30 minuten effectieve bescherming tegen giftige rookgassen. Het vluchtmasker is snel en eenvoudig toe te passen door het masker over het hoofd te trekken en biedt dan zowel adem- als oogbescherming.

CE genormeerd (EN 403), houdbaarheid circa 3 jaar, geschikt voor éénmalig gebruik, wordt geleverd in nylon berschermtas.  

950392

Vluchtmasker miniscape

Vluchtmasker Miniscape

Het MiniScape vluchtmasker kan in de kunststof koker aan de riem of in de zak gedragen worden. In geval van nood kan het snel worden aangelegd en is het masker direct operationeel. Het MiniScape vluchtmasker beschermt tegen organische gassen en dampen met kookpunten boven de 65 °C, en tegen anorganische, zure en basische gassen en dampen. Tevens geeft het beperkte bescherming tegen organische gassen en dampen met een kookpunt onder de 65 °C en tegen hoge concentraties schadelijke stoffen. Er wordt géén bescherming geboden tegen koolmonoxide en zuurstofgebrek (zoals bij brand). De MiniScape geeft u vijf minuten tijd om te vluchten.
Het masker bestaat uit een filter aan een mondstuk, en klemmetje om de neus te sluiten.

620007

Vluchtmasker MSR2

Vluchtmasker MSR2

Merk: MSA
Vluchtmasker bestaande uit halfmasker met ABEKP2 filter
Biedt bescherming tegen organische en anorganische dampen, oplosmiddelen, zwaveldioxyde, zure gassen, ammoniak, organische ammoniak derivaten en schadelijke stof-, nevel- en rookdeeltjes
Makkelijk op te zetten
Gebruiksduur: minstens 15 minuten
Verpakt in kunstof doos voor riem- of muurbevestiging
Niet te gebruiken bij kans op zuurstoftekort
Houdbaarheid: 4 jaar
Geschikt voor: processen met chemische risico's
Conform: DIN 58647.