Wandelstokken
!
335013X

Wandelstok Vitility

De wandelstok biedt bijzonder veel comfort en veiligheid tijdens het lopen. De zachte bovenkant van het handvat ligt prettig in de hand en helpt schokken op te vangen. Het lichtgevende polsbandje zorgt voor veiligheid in het donker. De wandelstokdop is speciaal ontwikkeld om tijdens het lopen een vloeiende beweging te krijgen. De individuele hoogte instellingen maken de wandelstok geschikt voor comfortabel gebruik door iedereen. Stel de wandelstok in op de juiste hoogte door het handvat van de wandelstok gelijk te houden me de pols, wanneer de arm langs het lichaam hangt.


Hoogte: 71 - 95 cm
Belastbaar tot : 135 kg
Gewicht: 405 g
3350032

Wandelstok Derby opvouwbaar

De wandelstok kan in hoogte worden versteld en gemakkelijk ingeklapt worden. De wandelstok heeft een houten handvat en wordt geleverd met een opbergtasje en polsbandje.
 
 Hoogte verstelbaar: 81 - 91 cm
 Max. gebruikersgewicht: 115 kg
 Gewicht: 316 gr
 Opvouwbaar
3350007

Polsriem wandelstok

De Vitility polsband kunt u aan uw wandelstok bevestigen zodat u uw handen vrij kunt hebben, bijvoorbeeld bij het afrekenen aan de kassa. U hoeft de wandelstok niet meer neer te zetten en hierdoor vergeet u de stok minder snel! Eenvoudig te bevestigen.
M1 1023

Wandelstok houder (per stuk)

De houder kan bevestigd worden aan de wandelstok, zodat het aan een tafelrand kan hangen. Men kan de wandelstok ook naast een tafel plaatsen en de clip naar boven schuiven tot het aan de onderkant van de tafel geklemd zit. De houder kan ook aan elleboogkrukken worden bevestigd. De clip met springveer kan gebruikt worden voor stokken met een diameter van 1,6 tot 2,5 cm.
3350034

Wandelstok met zitje

De wandelstok met zitje is een wandelstok en zitje in één. Wanneer de wandelstok wordt uitgeklapt kan men erop zitten. Het handvat dient zich dan vóór de persoon te bevinden! Het is ideaal om te gebruiken als men even wilt uitrusten. De wandelstok is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Het handvat en het zitje zijn gemaakt van kunststof.
 
 
 Lengte wandelstok 86 cm
 Hoogte zitting 53 cm
 Gewicht 720 gr
 Max. gebruikersgewicht 115 kg
3350095

Wandelstok Quadro 4-voet

De wandelstok heeft vier smalle pootjes die zorgen voor een breed draagvlak, waardoor men extra stabiliteit krijgt. Het ergonomische handvat ligt prettig in de hand en helpt schokken op te vangen. De wandelstok is in hoogte verstelbaar. De wandelstok EZ is verkrijgbaar in twee maten.

Specificaties Wandelstok EZ:

  • Lengte verstelbaar 76 - 99 cm
  • Afmeting 15 x 20 / 18 x 27 cm
  • Gewicht 945 gr / 1,16 kg
  • Max. gebruikersgewicht 115 kg
M1 43649201

Wandelstoek 4-voet XXL

• Stabiel
• Afneembare handgreep
• 4-Punts steun voor grotere stabiliteit

Max. toelaatbaar gewicht: 226 kg
Eigen gewicht: 1,0 kg
In hoogte verstelbaar: 71 – 93 cm

M1 8224

Flexibele krukdop

Deze schokabsorberende krukdop is bijzonder flexibel. Vangt schokken elastisch op. Wordt per 2 stuks geleverd.

diameter 19 mm

Krukdoppen universeel zwart (per paar)

Universele doppen voor krukken en wandelstokken. Van binnen met metaal versterkt. Voor een langere gebruiksduur. Per paar verpakt.

Krukdoppen universeel grijs (per paar)

Universele doppen voor krukken en wandelstokken. Van binnen met metaal versterkt. Voor een langere gebruiksduur. Per paar verpakt.
M1 303155

IJsvoet (per stuk)

De anti-slip Ice Pick kan worden bevestigd aan een wandelstok, om bij sneeuw en ijs grip te behouden. De Ice Pick kan eenvoudig aan de wandelstok gemonteerd worden, door deze aan het uiteinde van de wandelstok te schuiven en de twee bijgeleverde schroeven aan te draaien. Door de twee plastic knoppen in te drukken kan de beugel over de rubberdop van de wandelstok naar boven en beneden worden geklapt. Geschikt voor wandelstokken met een diameter van 1,6 cm tot maximaal 2,5 cm.