Servies
!
70210280

Bordrand verhoging wit

Met een bordrand krijgt u gemakkelijk met één hand eten op de lepel of vork. De bordrand kan om een normaal bord worden geklemd. 
Voor borden met een doorsnede van 20 tot 27 cm.
wit uitvoering.

Bordrand verhoging transparant

De bordrand houd door de verende werking zelf aan het bord en sluit door een groef 100% af.
Zo krijgt u gemakkelijk met één hand eten op de lepel of vork.
Voor borden met een doorsnee van 21,5 tot 25,5 cm of van 25,5 tot 28 cm 
Transparante uitvoering.
70210070

Bord met opstaande rand

Het bord Vitility heeft een opstaande rand die voorkomt dat het eten van het bord glijdt. De opstaande rand vergemakkelijkt het zelfstandig eten en vermindert morsen. Men brengt de vork of lepel naar het einde van het bord en duwt door middel van de opstaande rand het eten op de vork of lepel. De hoeken van het bord zijn verbreed, waardoor men het bord gemakkelijk vast kan pakken. Men kan het bord ook gebruiken in combinatie met een antislip onderlegger, waardoor het bord niet zal wegglijden.

M1 K5

Manoy bord

Kookvast melamine
Speciaal gevormd voor mensen met een handicap.
Afmeting 28 x 20 cm
70210270

Warmhoudbord Vitility

Door het reservoir onder het bord te vullen met warm water blijft het eten langer warm. Het water kan met behulp van een kleine trechter in het reservoir worden geschonken. Het water wat in het reservoir wordt geschonken, mag niet koken. Wordt geleverd met deksel.

Diameter: 20 cm
Magnetronbestendig: zonder deksel
Vaatwasmachinebestendig: Ja

70210210

Bord handgreep

Een innovatief product voor het dragen van (warme) borden. De bordhandgreep pakt heel makkelijk het bord op en zet het neer zonder dat men de vingers brandt. Ideaal om borden uit de magnetron te halen en op tafel of keukenblad te zetten. Door het unieke ontwerp heeft men nagenoeg geen kracht nodig, waardoor het bijzonder geschikt is voor mensen met beperkte kracht in de handen. Toepasbaar op borden met randen tot 8 mm dikte. Niet geschikt om borden uit de oven te halen, omdat borden uit de oven vaak te heet zijn. Licht, robuust en latexvrij.