Bestek
!

Bestek Vitility

Het bestek heeft een zacht, ergonomisch gevormd handvat dat, mede vanwege de structuur van het materiaal, zorgt voor meer grip. De Lepels en vork kunnen, indien nodig, enkele malen, in de voor de gebruiker gewenste stand gebogen worden.

Bestek Amefa gebogen

Dit bestek heeft een ergonomisch gebogen handvat welke samen met de structuur hiervan een comfortabele grip biedt. Het speciaal gevormde mes maakt het makkelijk eten te snijden zonder veel inspanning.

Bestek ergonomisch

Dit bestek heeft een ergonomisch gebogen handvat welke samen met de structuur hiervan een comfortabele grip biedt.

Bestek Clip

De vork en eetlepel hebben een handclip, die men eenvoudig over de hand kan schuiven. De clip past op vrijwel elke hand.

Vork of lepel buigbaar

De vork en de lepel zijn gemakkelijk om te buigen naar links of naar rechts in verschillende posities.
Ze hebben een zacht, dik handvat voor betere grip.

Easy Grip bestek

Dit bestek wordt in een vederlicht, handgevormde schuimrubber handvat gestoken. Door de speciale vorm kunnen ook artritis patiënten dit bestek gebruiken.
Vaatwasser veilig, gemakkelijk en aantrekkelijk vormgegeven.  32 gr.
Materiaal: roestvrij staal handvat lengte: 115 mm diameter: 28 mm
M1 6001-S

Knork (mes en vork ineen)

Mes en vork ineen. Snijdt bij een schommelbeweging, zelfs door vlees. Heeft een "vinger platform" om druk uit te oefenen. Geschikt voor links- en rechtshandige. Mooi design van gesmeed staal.
M1 4001-R

Bestekset rood

Het bestek heeft een verdikte handgreep voor een betere en zekere grip bij een verminderde handfunctie of bij bewegingsbeperkingen van de spieren. Door de flexibele schacht kan het bestek eenmalig in de gewenste positie gebogen worden.
De bestek set bestaat uit:

- Soeplepel
- Theelepel
- Vork
- Mes

Het afgeronde lemmet van het mes maakt de snij bewegingen makkelijker.

Bestek rood

Het bestek heeft een verdikte handgreep voor een betere en zekere grip bij een verminderde handfunctie of bij bewegingsbeperkingen van de spieren. Door de flexibele schacht kan het bestek eenmalig in de gewenste positie gebogen worden. Het afgeronde lemmet van het mes maakt de snij bewegingen makkelijker.