Bekers speciaal
!

Drinkbeker met tuit 250 ml

Handzame drinkbeker. Inclusief 2 deksels met verschillende tuiten. Herbruikbaar. Inhoud 250 ml. Diverse kleuren. Met schaalverdeling.
Bekerhouder apart verkrijgbaar (art.nr. M1 4263).
M1 4262-R

Drinkbeker met tuit - rood

Deze drinkbeker met lang mondstuk is voorzien van een kleine en een grote opening. Het mondstuk met de kleinere opening is geschikt voor het drinken van thee, koffie, vruchtensappen of water. Het mondstuk met de grote opening is geschikt voor het drinken van melk, mix drankjes of vloeibaar voedsel, zoals soep. Met schaalverdeling. Deze beker is geschikt voor magnetron en vaatwasser. Inhoud: 250 ml. Kleur: rood. Bekerhouder apart verkrijgbaar (art.nr. M1 4263).
80210310

Beker met neusuitsparing (groen

Deze groene beker met neusuitsparing heeft een inhoud van 240ml.
De bekers met neusuitsparing zijn ideaal voor mensen die het hoofd en nek slechts beperkt kunnen bewegen door bijvoorbeeld gewrichtontstekingen of whiplash. De beker is gemaakt om de gebruiker te laten drinken met weinig
tot geen schouder- of hoofd/nekbewegingen. De beker is tevens te gebruiken wanneer men een halskraag draagt. Bekerhouder apart verkrijgbaar (art.nr. M1 4263).

Afmetingen / inhoud: 240 ml
Magnetronbestendig: Ja (109°C)
Vaatwasmachinebestendig: Ja
Gewicht: 46 gr
Verpakkingsinhoud: 1

M1 4260-R

Beker met neus uitsparing rood

Ideale drinkbeker voor mensen met een beperking van het buigen van het hoofd of de nek of bij gewrichtsontstekingen. Door de neus uitsparing is de beker geschikt om de gebruiker te laten drinken met weinig tot geen schouder-, pols- of hoofd/nek bewegingen. Tevens te gebruiken wanneer met een halskraag gebruikt. Geschikt voor de vaatwasser.
Inhoud: 235 ml.  Bekerhouder apart verkrijgbaar (art.nr. M1 4263).
M1 4263

Bekerhouder

Bekerhouder met grote oren. 
Geschikt voor drinkbeker 250 ml. (art. M1 4262)
Ook geschikt voor beker met neus uitsparing. (art. M1 4260-R)
M1 5723

Drinkbeker met tuit (transparant)

Deze drinkbeker biedt meer grip voor mensen met beperkingen door de groeven in de beker. Compleet met tuitdeksel. Voor dagelijks gebruik.
H7 214610

Drinkbeker met handvat

Ideaal bij motorische aandoeningen en het drinken in bed. Gemaakt van onbreekbaar plastic. Compleet met deksel, met name geschikt is voor de toegang van dikkere vloeistoffen. Door het handvat makkelijk te bebruiken. Compleet met deksel, 12 mm Ø opening. Autoclaaf tot 130 ° C. Capaciteit: 250 ml
I8 2523

snaveldrinkbeker

Snaveldrinkbeker van polypropyleen, kookvast, melkachtig transparant.
Inhoud 250 ml. Wordt geleverd zonder deksel.

Deksel voor snaveldrinkbeker. Van polypropyleen, kookvast, melkachtig transparant.
Wordt geleverd zonder beker. 
I9 408

Drinkbeker met tuit

Drinkbeker voor eenmalig gebruik. Van milieuvriendelijk kunststof. Transparant. Inhoud 175 ml. Met schaalverdeling. Deksel met tuit niet inbegrepen. Deksel kan apart besteld worden. Prijs per 50 stuks.

Deksel met tuit en ontluchtingsopening. Verkrijgbaar met smalle en brede drinktuit. Voor eenmalig gebruik. Van milieuvriendelijk kunststof. Transparant. Beker niet inbegrepen. 100 stuks.

 

80210370

Rietje One Way

De rietjes zijn voorzien van een terugloopbeveiliging, waardoor wordt voorkomen dat men lucht inneemt wanneer men door het rietje drinkt.
 Wanneer de vloeistof in het rietje zit, loopt het niet meer terug, wat het drinken vergemakkelijkt. De rietjes zijn voorzien van een clipje om aan het glas te bevestigen.
 
 Hoogte (verstelbaar): 17 tot 25 cm
 Magnetronbestendig: Nee
 Vaatwasmachinebestendig: Nee
 Buitendiameter: 5 mm
 Verpakkingsinhoud: 2
I8 20040

Snavelkopje

Met twee handvatten, lichtgewicht, autoclaaf tot 130 ° C, onbreekbaar, inhoud: 250 ml
M1 06180

Isoleer drinkbeker

Deze praktische beker houdt dranken lang warm of koud. Voor veilig of langzaam drinken wordt de isoleerbeker geleverd met een verwijderbare deksel met drinktuit. Hygiënisch plastic.
Inhoud ca. 200 ml
80210350

Beker HandyCup transparant

De rand van de HandyCup is schuin, zodat men kan drinken zonder het hoofd naar achteren te buigen en zonder dat de neus de rand van de beker raakt. De beker is transparant, zodat de hoeveelheid vloeistof te zien is en wordt geleverd met deksel. Met schaalverdeling.

Inhoud: 237 ml
Tuit: 5 mm
Magnetronbestendig: Ja

Beker HandyCup

De rand van de HandyCup is schuin, zodat men kan drinken zonder het hoofd naar achteren te buigen en zonder dat de neus de rand van de beker raakt. De beker is transparant in kleur, zodat de hoeveelheid vloeistof te zien is en wordt geleverd met deksel.

Inhoud: 237 ml
Tuit: 5 mm
Magnetronbestendig: Ja

Beker Novo

De beker geeft de mogelijkheid om te drinken in een liggende positie. De hoeveelheid vloeistof die uit de beker komt, is te reguleren door aan het mondstuk te zuigen. Te gebruiken voor warme en koude vloeistoffen. Inclusief rietje.

Rietjes zijn per 10 stuks apart te bestellen.
 
 Afmetingen / inhoud: 250 ml
 Vaatwasmachinebestendig: Ja
 Magnetronbestendig: ja
 Gewicht: 36 gr

Beker Knick

De beker Nick heeft een tuit met een kleine opening die kan worden versteld. Dit betekent dat de gebruiker de tuit kan aanpassen voor zittend of liggend gebruik. Wanneer de tuit rechtop staat is de beker geschikt voor zittend gebruik. Door de tuit schuin te knikken wordt de beker geschikt voor liggend gebruik. De ronde tuit heeft een diameter van 4 mm, waardoor deze geschikt is voor dunne vloeistoffen zoals koffie, thee en frisdrank. De ovale tuit heeft een afmeting van 8 x 12 cm voor dikkere vloeistoffen. De hoeveelheid vloeistof kan worden gereguleerd door het gaatje op de deksel met een vinger gedeeltelijk of geheel af te dekken. Hoe meer het gaatje is afgedekt, des te minder vloeistof men kan drinken. 
 
 » Beker en deksel met tuit worden apart geleverd.
 » Gewicht 28 gr
 » Inhoud 200 ml
 » Magnetronbestendig: nee
 » Vaatwasmachinebestendig
80210290

Beker Kennedy

De beker heeft een groot handvat waarmee men de beker goed vast kan pakken. De anti-lek beker lekt niet bij omvallen en zelfs niet als hij op zijn kop wordt gehouden. Men kan alleen drinken door aan het rietje te zuigen. Een rietje (Ø 6-7 mm) wordt niet meegeleverd. Geschikt voor warme en koude vloeistoffen.
 
Afmetingen / inhoud: 207 ml
Magnetronbestendig: Ja
Vaatwasmachinebestendig: Ja
Gewicht: 66 gr
70210290

Rietjeshouder

Mensen die niet zelfstandig kunnen drinken uit een glas of die moeite
hebben met het vasthouden van een rietje, kunnen drinken met behulp van een rietjeshouder. Plaats de rietjeshouder op de rand van het glas of beker en klem het rietje in de houder.

Buitendiameter: 6 mm
Magnetronbestendig: Nee
Vaatwasmachinebestendig: Ja (98°C)
Gewicht: 1,5 gr
Verpakkingsinhoud: 5

H7 1602

Rietjes (flexibel) 250 stuks

Flexibele rietjes
per stuk hygiënisch verpakt
Lengte 210 mm
Diameter 6 mm
Doos a 250 stuks

Beker Sure-Grip

Beker zonder deksel
De beker is door zijn ergonomische ontwerp makkelijk vast te houden. De diepe groeven in de beker zorgen ervoor dat de beker comfortabel in de hand ligt en niet weg kan glijden. Te gebruiken voor zowel koude als warme dranken. Exclusief deksel en/of handgreep (apart te bestellen)

Inhoud: 200ml
Magnetronbestendig
Gewicht: 58gr
Verpakkingsinhoud: 1
Vaatwasmachinebestendig

Handvat
Het handvat voor de beker Sure-Grip maakt het gemakkelijker om de beker vast te houden. Het handvat is eenvoudig te bevestigen.

Bestelnummer: 1008082 6,95
Diameter: 60mm
Niet magnetronbestendig
Vaatwasmachinebestendig: 98°C
Gewicht: 19gr
Verpakkingsinhoud: 1

Deksel met tuit (exclusief beker)
De deksel is speciaal voor de beker Sure-Grip. Het voorkomt lekken als de beker omvalt of scheef wordt gehouden. Hierdoor is de beker uitermate geschikt om vanuit een liggende positie te drinken. De kleine tuit is geschikt voor dunne vloeistoffen, zoals koffie en thee. De grote tuit is ook geschikt voor dikkere vloeistoffen, zoals drinkyoghurt. (exclusief beker).

Vaatwasmachinebestendig
Magnetronbestendig
Gewicht: 11gr
Verpakkingsinhoud: 1

Deksel Temp (exclusief beker)
De deksel is speciaal ontworpen voor de beker Sure-Grip. Het voorkomt lekken als de beker omvalt of scheef gehouden wordt en is geschikt om vanuit een liggende positie te drinken. De kleur verandert zodra de vloeistof in de beker warmer is dan 38 graden Celsius. Exclusief beker.

Diameter tuit: 6,5mm
Gewicht: 19gr
Vaatwasmachinebestendig
Magnetronbestendig
Verpakkingsinhoud: 1