Alzheimer eethulpen
!
80210120

Alzheimer set

De alzheimerset bevat:
rood bord met verhoogde rand en antislip onderzijde
rode eierdop met zuignap
rode drinkbeker met tuit (inhoud 250 ml)
rode bestekset (vork, lepel en mes)
gele antislip onderlegger (40 x 30 cm).
M1 4248-R

Bord met binnenrand rood

Dit bord is uitermate geschikt voor gebruik met één hand. Ook geschikt voor personen met een verminderde coördinatie. 
 
Het eten kan met een lepel of vork tegen de verhoogde binnenrand van het bord geschoven worden. De brede rand maakt het vasthouden makkelijker. Het bord heeft een zuignap die het wegschuiven voorkomt. Zo kunnen de maaltijden zonder problemen zelfstandig gegeten worden.
Diameter 30 cm.
M1 4247-R

Warmhoudbord met deksel rood

Deze houder voor warm/heet water houd het eten lang warm. Wordt geleverd met deksel, waterhouder en  deksel. De watertemperatuur mar niet meer zijn dan 90°C. Niet geschikt voor de magnetron. Vaatwasserbestendig. Het deksel is tot 80°C vaatwasser bestendig.
Diameter: 21,5 cm
M1 4249-R

Kom met zuignap rood

Deze kom is voorzien van een zuignop. Daardoor wordt wegglijden verhinderd. De extra hoge rand en de diepte van de kom maken het gebruik van bestek makkelijker. Het eten kan makkelijker op een lepel of vork geschoven worden. Niet geschikt voor magnetron en vaatwasser.
Diamater: 12 cm
M1 4265-R

Eierdop met zuignap (2 stuks)

Deze eierdop is voorzien van een zuignap, waardoor wegschuiven wordt voorkomen. Niet geschikt voor magnetron en vaatwasser. Wordt geleverd per 2 stuks.
M1 4250-R

Bordrand verhoging rood

Bord-rand verhoging van kunststof. Voor borden met een doorsnede van 20 tot 30 cm.
M1 4260-R

Beker met neus uitsparing rood

Ideale drinkbeker voor mensen met een beperking van het buigen van het hoofd of de nek of bij gewrichtsontstekingen. Door de neus uitsparing is de beker geschikt om de gebruiker te laten drinken met weinig tot geen schouder-, pols- of hoofd/nek bewegingen. Tevens te gebruiken wanneer met een halskraag gebruikt. Geschikt voor de vaatwasser.
Inhoud: 235 ml.  Bekerhouder apart verkrijgbaar (art.nr. M1 4263).
M1 4262-R

Drinkbeker met tuit - rood

Deze drinkbeker met lang mondstuk is voorzien van een kleine en een grote opening. Het mondstuk met de kleinere opening is geschikt voor het drinken van thee, koffie, vruchtensappen of water. Het mondstuk met de grote opening is geschikt voor het drinken van melk, mix drankjes of vloeibaar voedsel, zoals soep. Met schaalverdeling. Deze beker is geschikt voor magnetron en vaatwasser. Inhoud: 250 ml. Kleur: rood. Bekerhouder apart verkrijgbaar (art.nr. M1 4263).
M1 4263

Bekerhouder

Bekerhouder met grote oren. 
Geschikt voor drinkbeker 250 ml. (art. M1 4262)
Ook geschikt voor beker met neus uitsparing. (art. M1 4260-R)
M1 4001-R

Bestekset rood

Het bestek heeft een verdikte handgreep voor een betere en zekere grip bij een verminderde handfunctie of bij bewegingsbeperkingen van de spieren. Door de flexibele schacht kan het bestek eenmalig in de gewenste positie gebogen worden.
De bestek set bestaat uit:

- Soeplepel
- Theelepel
- Vork
- Mes

Het afgeronde lemmet van het mes maakt de snij bewegingen makkelijker.

Bestek rood

Het bestek heeft een verdikte handgreep voor een betere en zekere grip bij een verminderde handfunctie of bij bewegingsbeperkingen van de spieren. Door de flexibele schacht kan het bestek eenmalig in de gewenste positie gebogen worden. Het afgeronde lemmet van het mes maakt de snij bewegingen makkelijker.