Openen en sluiten
!
80210010

Twister flesopener

Met behulp van de antislip flesopener hoeft men geen extra inspanningen meer te verrichten om bijvoorbeeld deksels van medicijnpotjes of doppen van flessen te openen of te sluiten. De opener zorgt voor een stevige greep bij het openen van diverse maten van doppen. Het ligt comfortabel in de hand en glijdt niet weg tijdens het gebruik. Wanneer men de fles, in combinatie met de flesopener, op een antislip mat plaatst, wordt het openen nog eenvoudiger, omdat de fles niet kan verschuiven.  Diameter 6 cm
80210020

Twister potopener

Heeft de vorm van een citruspers, maar is toch een praktische hulp om deksels te openen. Voor deksels van Ø 2 tot 7,5 cm. Ook een goede bescherming tegen warmte. Van antislip kunststof materiaal.
70210080

Opener Multi Cap

De anti-slip opener is bijzonder geschikt voor personen met een verminderde handfunctie. Door het flexibele en stevige rubber is deze opener te gebruiken voor deksels in alle maten en ligt de opener comfortabel in de hand. 4,5 cm en 3 cm
70210100

Opener 3 in 1

De opener kan men eenvoudig gebruiken om, zonder veel kracht, blikjes en flessen te openen. De opener is geschikt voor draaidoppen, ringsluitingen van blikjes en kroonkurken. De opener heeft een comfortabel handvat wat zorgt voor betere grip. Vaatwasmachine geschikt. Verstelbaar 2,5 - 3 cm.
70210190

Opener 5 in 1

De opener kan men eenvoudig gebruiken om, zonder veel kracht, blikjes en flessen mee te openen. De opener is geschikt voor draaidoppen, lipsluitingen van blikjes en kroonkurken. De opener heeft een ergonomisch handvat wat zorgt voor betere grip.
70210110

Ring Pull

De blikopener kan men eenvoudig, zonder veel kracht gebruiken om blikjes met een ringsluiting te openen. De opener heeft een comfortabel handvat wat zorgt voor betere grip. 15,5 cm.
M1 4289

Multi opener

Met deze praktische multiopener van kunststof kunt u flessen met draai- en kroondoppen en blikjes makkelijk openen.
M1 K28

Strongboy

De flexibele roestvrijstalen band wordt door een schroef aan de handgreep strak getrokken. Zo kunt u flesdoppen, en potten van  Ø 2 t/m 11 cm makkelijk openen.
M1 5070

Flessenopener (rubber)

Voor het openen van schroefdoppen met een doorsnede van maximaal 35 mm
70210090

Opener Blister

De opener kan men gebruiken om verpakkingen te openen. Het scherpe mesje snijdt moeiteloos door dozen en blisterverpakkingen. Het mesje kan met een druk op de knop aan de achterzijde worden uitgeduwd en ingetrokken. Door te draaien aan het wieltje aan de bovenzijde, komt het puntje van het mesje minimaal naar buiten, waardoor men cellofaan van bijvoorbeeld cd-hoesjes kan verwijderen, zonder het hoesje te beschadigen. 19 cm
70210210

Bord handgreep

Een innovatief product voor het dragen van (warme) borden. De bordhandgreep pakt heel makkelijk het bord op en zet het neer zonder dat men de vingers brandt. Ideaal om borden uit de magnetron te halen en op tafel of keukenblad te zetten. Door het unieke ontwerp heeft men nagenoeg geen kracht nodig, waardoor het bijzonder geschikt is voor mensen met beperkte kracht in de handen. Toepasbaar op borden met randen tot 8 mm dikte. Niet geschikt om borden uit de oven te halen, omdat borden uit de oven vaak te heet zijn. Licht, robuust en latexvrij.
70110070

Tube uitknijper

Met de tube uitknijper kan men eenvoudig en met minimale kracht de inhoud uit de tube krijgen. De tube uitknijper is gemakkelijk op een tube te plaatsen, door deze over het uiteinde van de tube te schuiven. Door de tube uitknijper steeds een beetje naar voren te schuiven hoeft men niet meer in de tube te knijpen. Daarnaast kan men zonder veel kracht te gebruiken op deze manier ook de laatste restanten uit de tube krijgen.
 
Afmetingen / inhoud: 9 x 4 x 1 cm
Gewicht: 20 gr
M1 4211

Tube uitknijper one-hand

Tube uitknijper voor bediening met één hand. Te bevestigen met 3 zuignappen. Uiknijpen van de tube door aan de stelschroef te draaien. Voor gebruik in de keuken en de badkamer.
 
 Diameter: 5,5 cm hoogte: 4,4 cm gewicht: 27 g
M1 4290

Pot- en flessenhouder

Verlicht het klemmen van potten en flessen om deze makkelijker op te kunnen maken. Wordt aan de tafelrand geklemd om verschuiven te voorkomen. V-vorm voor het plaatsen van de pot of fles. Met de buik of heup kan de schuifbare stang ingedrukt worden om de pot of fles vast te klemmen. Zo kan met 1 hand de verpakking opgemaakt worden.

Afmetingen: 33 x 16 x 8 cm
Gewicht 640 gr.