Keukenmessen
!
70210120

Groentemes Vitility

Het groentenmes Vitility heeft een gehoekte greep waardoor er slechts een minimale krachtinspanning nodig is. Het gehoekte handvat van het groentenmes houdt de hand, pols en arm in een natuurlijke (anatomische) positie en voorkomt zo te grote inspanning en forceren van de pols en hieraan gerelateerde pijn en/of ontstekingen. Ondanks dat het groentenmes gemaakt is van roestvrij staal, is het licht van gewicht. Het handvat voelt comfortabel aan en is voorzien van een antislip laag. Afm. 22 cm. Gewicht 125 gr. Vaatwasmachinebestendig.
70210130

Broodmes Vitility

Het broodmes Vitility heeft een gehoekte greep waardoor er slechts een minimale krachtinspanning nodig is. Het gehoekte handvat van het broodmes houdt de hand, pols en arm in een natuurlijke (anatomische) positie en voorkomt zo te grote inspanning en forceren van de pols en hieraan gerelateerde pijn en/of ontstekingen. Ondanks dat het broodmes gemaakt is van roestvrij staal, is het licht van gewicht. Het handvat voelt comfortabel aan en is voorzien van een antislip laag. 26 cm. Gewicht 140 gr. Vaatwasmachinebestendig.
70210150

Mes / vork Vitility

De mes/vork Vitility heeft een gehoekte greep waardoor er slechts een minimale krachtinspanning nodig is. Het gehoekte handvat van de mes/vork houdt de hand, pols en arm in een natuurlijke (anatomische) positie en voorkomt zo te grote inspanning en forceren van de pols en hieraan gerelateerde pijn en/of ontstekingen. Ondanks dat de mes/vork gemaakt is van roestvrij staal, is het licht van gewicht. Het handvat voelt comfortabel aan en is voorzien van een antislip laag.  17 cm. Gewicht 115 gr. Vaatwasmachinebestendig.
70210140

Vleesmes Vitility

Het vleesmes Vitility heeft een gehoekte greep waardoor er slechts een minimale krachtinspanning nodig is. Het gehoekte handvat van het vleesmes houdt de hand, pols en arm in een natuurlijke (anatomische) positie en voorkomt zo te grote inspanning en forceren van de pols en hieraan gerelateerde pijn en/of ontstekingen. Ondanks dat het vleesmes gemaakt is van roestvrij staal, is het licht van gewicht. Het handvat voelt comfortabel aan en is voorzien van een antislip laag. Vaatwasmachinebestendig. 25 cm. gewicht 175 gr.
M1 162

Keukenmes

Met afgeronde, voorgevormde handgreep waardoor voor het vasthouden weinig kracht nodig is. De comfortabele handgreep is van een antisliplaag voorzien. Lemmet 26 cm. Gewicht 140 gr.
70210160

Kaasschaaf Easy Grip

Dankzij de ergonomische greep zult u geen last van uw armen en handen krijgen.

70210170

Dunschiller

De dunschiller is voorzien van een draaibaar mes, waardoor slechts een kleine beweging van de pols of elleboog nodig is.

70210230

Dunschiller EZ

Praktische en veilige dunschiller. De dunschiller schuift men eenvoudig aan de vinger en men kan beginnen met schillen.