Keukenhulpmiddelen
!
70210340

Multischaar

De multischaar is geschikt voor meerdere doeleinden dankzij de sterke bladen. De schaar is te gebruken voor het knippen van papier, plastic, kip, ribbetjes en het kraken van noten. De bladen kunnen ook los worden gebruikt als flesopener en schroevendraaier. De schaar wordt geleverd in een stevige magnetische houder waardoor deze makkelijk is op te bergen.
70210260

Groente- en kruidenschaar EZ

Met deze schaar kan men gemakkelijk groente en kruiden knippen. De groente- en kruidenschaar bestaat uit een mes en snijplankje in één. Men plaatst de groenten of kruiden tussen de schaar en het snijplankje, waarna men in de handvatten knijpt. Hierdoor knipt men de groenten en kruiden gemakkelijk door. De ergonomische handvatten hebben zachte rubberen grepen voor een comfortabel gebruik. De stevige handgrepen gaan door de veer, na het knippen automatisch open.. Lengte 25 cm. Gewicht 152 gr. Niet geschikt voor de vaatwasser.
70210330

Schaar Multiblad

Versnipperen wordt heel eenvoudig met de schaar met vijf knipbladen. De vijf roestvrijstalen bladen knippen moeiteloos door bijvoorbeeld papier. Maar de schaar kan ook worden gebruikt voor het versnipperen van kruiden om bijvoorbeeld het eten te garneren. De grote handvatten zorgen ervoor dat de schaar comfortabel in de hand ligt en makkelijker is vast te houden. Zelfopenend. Gewicht 200 gr. Handvat 8,25 cm, blad 12 cm. 
70210230

Dunschiller EZ

Praktische en veilige dunschiller. De dunschiller schuift men eenvoudig aan de vinger en men kan beginnen met schillen.

70210250

Snijhulp Vitility

Met de snijhulp kan men eenvoudig tomaten snijden. De tomaat wordt tussen de kammen geklemd. Met een mes snijdt men eenvoudig tussen de openingen de tomaat in plakken. Omdat men de tomaat niet met de hand vasthoudt, worden de vingers beschermd. Gewicht 60 gr. Lengte 18 cm.
70210240

Groenteborstel EZ

Sommige groenten moeten voorzichtig worden gewassen of gereinigd. De groenteborstel, die eenvoudig aan de vinger kan worden geschoven, kan men de groenten van eventuele aarderesten of ander vuil ontdoen.
Vaatwasmachinebestending. Afmetingen: 7,4 x 6,3 x 5,4 cm
70210210

Bord handgreep

Een innovatief product voor het dragen van (warme) borden. De bordhandgreep pakt heel makkelijk het bord op en zet het neer zonder dat men de vingers brandt. Ideaal om borden uit de magnetron te halen en op tafel of keukenblad te zetten. Door het unieke ontwerp heeft men nagenoeg geen kracht nodig, waardoor het bijzonder geschikt is voor mensen met beperkte kracht in de handen. Toepasbaar op borden met randen tot 8 mm dikte. Niet geschikt om borden uit de oven te halen, omdat borden uit de oven vaak te heet zijn. Licht, robuust en latexvrij.
70110070

Tube uitknijper

Met de tube uitknijper kan men eenvoudig en met minimale kracht de inhoud uit de tube krijgen. De tube uitknijper is gemakkelijk op een tube te plaatsen, door deze over het uiteinde van de tube te schuiven. Door de tube uitknijper steeds een beetje naar voren te schuiven hoeft men niet meer in de tube te knijpen. Daarnaast kan men zonder veel kracht te gebruiken op deze manier ook de laatste restanten uit de tube krijgen.
 
Afmetingen / inhoud: 9 x 4 x 1 cm
Gewicht: 20 gr
70210300

Easy Squeezey

De ‘EasySqueezey’ is een handig hulpmiddel om keukendoekjes uit te kunnen wringen. Er is weinig kracht nodig om het overtollige water uit het doekje te wringen. Het is een praktisch en compact hulpmiddel dat eenvoudig in de gootsteen te plaatsen en te verwijderen is.
 
 Afmetingen / inhoud: 18,5 x 6 x 6,5 cm
 Gewicht: 174 gr
 Verpakkingsinhoud: 1