Scharen en naaien
!
70410210

Automatische schaar

De scharen met stompe punten zorgen ervoor dat men bij uitschieten van de schaar zich niet kan verwonden. De scharen met een spitse punt kunnen worden gebruikt wanneer men zeer nauwkeurig wil knippen. De scharen zijn bijzonder licht van gewicht en gemakkelijk in gebruik. Men kan de scharen gebruiken door te knijpen met de duim en vingers, of met de vingers en de palm van de hand. Wanneer men geen druk uitoefent op de scharen (na het knippen), zullen deze automatisch weer opengaan. De scharen zijn uitgevoerd met roestvrijstalen bladen.
 
 Opent automatisch !
 
 Hoogte (verstelbaar): Handvat 8,5 cm
 Hoogte (verstelbaar): Snijblad 7,5 cm
 Gewicht: 49 gr
70210340

Multischaar

De multischaar is geschikt voor meerdere doeleinden dankzij de sterke bladen. De schaar is te gebruken voor het knippen van papier, plastic, kip, ribbetjes en het kraken van noten. De bladen kunnen ook los worden gebruikt als flesopener en schroevendraaier. De schaar wordt geleverd in een stevige magnetische houder waardoor deze makkelijk is op te bergen.
70210330

Schaar Multiblad

Versnipperen wordt heel eenvoudig met de schaar met vijf knipbladen. De vijf roestvrijstalen bladen knippen moeiteloos door bijvoorbeeld papier. Maar de schaar kan ook worden gebruikt voor het versnipperen van kruiden om bijvoorbeeld het eten te garneren. De grote handvatten zorgen ervoor dat de schaar comfortabel in de hand ligt en makkelijker is vast te houden. Zelfopenend. Gewicht 200 gr. Handvat 8,25 cm, blad 12 cm. 
70410080

Easy Needle

Naalden met een normaal oog hebben een groot nadeel: de draad door het oog halen is precisiewerk, wat soms heel lang kan duren. De speciale naalden lossen dit probleem op. Wanneer de draad boven op de naald wordt gelegd en deze langzaam naar beneden wordt gehaald, gaat de draad vanzelf door de opening.
 
 Hoogte (verstelbaar): 3,6 - 3,8 - 4,2 cm
 Verpakkingsinhoud: 12
80310020

Draaddoorvoerder

De draaddoorvoerder maakt het gemakkelijk een draad door de naald heen te halen. De draaddoorvoerder haalt de draad snel door de naald en heeft een ingebouwde draadknipper.

Gewicht: 11,5 gr
Verpakkingsinhoud: 1

70210300

Easy Squeezey

De ‘EasySqueezey’ is een handig hulpmiddel om keukendoekjes uit te kunnen wringen. Er is weinig kracht nodig om het overtollige water uit het doekje te wringen. Het is een praktisch en compact hulpmiddel dat eenvoudig in de gootsteen te plaatsen en te verwijderen is.
 
 Afmetingen / inhoud: 18,5 x 6 x 6,5 cm
 Gewicht: 174 gr
 Verpakkingsinhoud: 1