Griphulpmiddelen
!
70210310

Ice cream holder EZ

*De EZ ice cream holder is voor ijshoorntjes met diverse afmetingen.
 *De andere kant van de EZ ice cream holder is voor ijsjes met smalle,
 brede en ronde stokjes.


 *Het antislip handvat zorgt ervoor dat de houder goed kan worden
 vastgehouden, ook met natte handjes.
 *De opstande rand van de houder vangt de druppels ,waardoor de
 kleding schoon blijft.
 * Ideaal voor bijvoorbeeld in de auto, of kinderfeestje.
 *Geschikt voor de wasmachine to 70 gr. C

80310010

Knoppendraaier

De knoppendraaier is zeer geschikt voor mensen met een verminderde handfunctie en gewrichtsproblemen als gevolg van artritis. Het kan gebruikt worden op het werk of thuis en is geschikt voor verschillende soorten draaiknoppen. U plaatst het draaihulpmiddel op de gewenste knop, bijvoorbeeld op de kraan, de knop van de oven, magnetron, etc. en u kunt deze nu gemakkelijk draaien. De uitstulpingen zorgen ervoor dat de knoppendraaier goed vastzit. Het T-vormig handvat past goed in uw hand. De comfortabele handgreep zorgt voor extra krachtoverbrenging.

Geschikt voor knoppen met een diameter tot 3,2 cm
Afm. 10 x 5,5 x 9,5 cm

70210210

Bord handgreep

Een innovatief product voor het dragen van (warme) borden. De bordhandgreep pakt heel makkelijk het bord op en zet het neer zonder dat men de vingers brandt. Ideaal om borden uit de magnetron te halen en op tafel of keukenblad te zetten. Door het unieke ontwerp heeft men nagenoeg geen kracht nodig, waardoor het bijzonder geschikt is voor mensen met beperkte kracht in de handen. Toepasbaar op borden met randen tot 8 mm dikte. Niet geschikt om borden uit de oven te halen, omdat borden uit de oven vaak te heet zijn. Licht, robuust en latexvrij.
70310020

Sleutelhouder

De sleutelhouder met verdikt handvat is geschikt voor personen die moeite hebben met het vasthouden van dunne sleutels of een beperkte handfunctie hebben. Door de grote greep kunnen de sleutels gemakkelijk omgedraaid worden. Er kunnen maximaal 3 sleutels in de sleutelhouder geplaatst worden. Geschikt voor sleutels met een opening. De sleutels kunnen worden ingeklapt in de greep.
M1 4290

Pot- en flessenhouder

Verlicht het klemmen van potten en flessen om deze makkelijker op te kunnen maken. Wordt aan de tafelrand geklemd om verschuiven te voorkomen. V-vorm voor het plaatsen van de pot of fles. Met de buik of heup kan de schuifbare stang ingedrukt worden om de pot of fles vast te klemmen. Zo kan met 1 hand de verpakking opgemaakt worden.

Afmetingen: 33 x 16 x 8 cm
Gewicht 640 gr.