Spier & gewricht
!
108040

Röwo sport-gel tube 100 ml

Inwrijven met Sport-gel werkt koelend bij o.a. kneuzingen, verrekkingen, spier- en peesirritaties, gewrichtspijnen, hoofdpijn, koortslip en insectenbeten.Sport-gel met Japanse muntolie bevat arnica (ontstekingsremmend middel) en echinacea (huidverzachtend middel). Sport-gel bevat geen conserveringsmiddelen en kunstmatige geurstoffen.

108083

Röwo sport-gel tube 200 ml

Inwrijven met Sport-gel werkt koelend bij o.a. kneuzingen, verrekkingen, spier- en peesirritaties, gewrichtspijnen, hoofdpijn, koortslip en insectenbeten.

Sport-gel met Japanse muntolie bevat arnica (ontstekingsremmend middel) en echinacea (huidverzachtend middel). Sport-gel bevat geen conserveringsmiddelen en kunstmatige geurstoffen.
108015

Röwo warmtebalsem tube 50 ml

De warmtewerking door warmtebalsem wordt verhoogt.
Deze weldadige warmte wordt als zeer aangenaam en ontspannen ervaren.
Uitermate geschikt voor nek- en rugmassages, en spier- en peesgedeeltes warm zetten.
In geval van traumata massagebalsem pas toepassen na 48 uur.
De specifieke inhoudstoffen natuurlijke, zuivere plantaardige extracten werken diep in weefsel (huid en spieren) door. Niet bij wonden gebruiken.

108111

Röwo Flexi Forte gel 50 ml

Rowo Flexi Forte Gel is een innovatief product met bijzondere eigenschappen. Het verenigt conventionele en nieuwe effectieve stoffen in een evenwichtige verhouding. Het resultaat is een diep verwarmend effect. 

 Rowo Flexi Forte met Harpago, of met een typische volksnaam ook wel duivelsklauw genoemd naar z'n vorm en groeiwijze, is al vele eeuwen door natuurvolkeren volop gebruikt als heilzaam middel bij allerhande spierblessures of gewrichtbeschadigingen. Voor soepelere spieren en gewrichten, bij rugklachten en stijve gewrichten. Helpt u de soepelheid van uw gewrichten te behouden.  Verwarmt intensief diep.

 • Verzorgt en beschermt de huid
 • Ontspannend en versoepelend
 • Met duivelsklauw
 • Wordt snel geabsorbeerd en is residu-vrij

Met o.a. Duivelsklauw en Brandnetel. Duivelsklauw heeft een sterke anti-inflammatoire, vermindert de zwelling en pijn gemakkelijk. 
Daarom is het bijzonder geschikt voor de behandeling van artrose en andere gewrichtsklachten.

WEETJE: Harpagophytum procumbens
Harpago (duivelsklauw) is een plant afkomstig uit Afrika, die wordt gebruikt als medicinale plant. De secundaire opslag wortels bevatten iridoid glycosiden, de belangrijke harpagoside en ook fenol glycosiden, acteoside en isoacteoside.

108108

Röwo Flexi Forte gel 100 ml

Rowo Flexi Forte Gel is een innovatief product met bijzondere eigenschappen. Het verenigt conventionele en nieuwe effectieve stoffen in een evenwichtige verhouding. Het resultaat is een diep verwarmend effect. 

Voor omschrijving zie art. 108111

108115

Röwo Flexi Forte gel 1 liter (met pomp)

Rowo Flexi Forte Gel is een innovatief product met bijzondere eigenschappen. Het verenigt conventionele en nieuwe effectieve stoffen in een evenwichtige verhouding. Het resultaat is een diep verwarmend effect. 

Voor omschrijving zie art. 108111

687176

Spiroflor SRL gel VSM 80 gram

Bij spier- en gewrichtspijn, een stijve nek of stijve rug, rugpijn of spit en pijn door kneuzing, verrekking of overbelasting van spieren toe passen. Kenmerkend voor het homeopathisch geneesmiddelbeeld van de bestanddelen van Spiroflor SRL crème zijn pijnklachten in gewrichten en spieren ten gevolge van kou, vocht en overbelasting en reumatische pijnklachten.
Dosering en gebruiksaanwijzing
De gel 2 tot 3 maal daags op de gewenste plek(ken), bijvoorbeeld knieën, ellebogen, polsen, enkels, nek, schouders of lage rug licht inmasseren. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
794907

Tijgerbalsem rood 30 gr

Tijgerbalsem Rood
Warme, comfortabele remedie, die zeer effectief is voor de verzorging van gevoelige spieren. Door haar veelzijdigheid is Tijgerbalsem rood ook heel geschikt:
 • ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten
 • en heeft het een verzachtende invloed op het hoofd wanneer je het op de slapen aanbrengt.

Breng de balsem aan op de huid en haar verzachtende en verzorgende invloeden werken snel. Je voelt je snel weer goed!

794908

Tijgerbalsem wit 30 gr.

Tijgerbalsem Wit
Verkoelende en verzachtende balsem.
 • Heeft een verzachtende invloed op het hoofd wanneer je het op de slapen aanbrengt.
 • Breng het onder de neus aan om vrijer te ademen.
 • Doe wat Tijgerbalsem op je buik bij een vol gevoel in de maag.
 • Ideaal ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten.
 • Maakt spieren en gewrichten snel weer soepel.
008453
mobilat

Mobilat creme 100 gram

Mobilat is bestemd voor gebruik als hulpmiddel bij de behandeling van sportblessures en letsels door ongevallen, zoals contusies en distorsies.
000519
perskindol

Perskindol spray 150 ml

Perskindol Active is een spier- en gewrichtsverzorgend middel op alcohol/waterbasis {Fluid/Spray}, respectievelijk gelbasis met plantaardige/etherische stoffen die de doorbloeding stimuleren. Perskindol Active wrodt snel en volledig door de huid opgenomen, is niet vet en laat geen vetvlekken achter. Handen en kleding blijven vetvrij.

Perskindol Active koelt eerst voor een aangename verzachting en verwarmt hierna met een intensieve plaatselijke doorbloeding. Dit heeft een ontspanning van de spieren tot gevolg en bevordert het herstel.

Perskindol Active wordt gebruikt op: rug, nek, schouders, ellebogen, armen, knieën, benen, spieren en gewrichten. En bij overbelasting of pijnlijke spieren en gewrichten, zoals bij kneuzingen, verrekkingen en verstuikingen.

Vóór het sporten is Perskindol Active geschikt bij de warming-up ter bevordering van de doorbloeding van de spieren en preventief voor spierkrampen. Na het sporten dient Perskindol Active voor de ontspanning, verfrissing en herstel van spieren en gewrichten.
000520
perskindol_gel_active

Perskindol gel 100 gr

Perskindol Active
000521

Perskindol Fluid 250 ml

108034
reflex_spray

Reflex Spray 150 ml

Reflex spray. De spray tegen pijnlijke spier- en gewrichtaandoeningen. Reflex spray gebruiken bij letsels (trauma's) zoals: verstuiking, spierverrekking, krampen, spierstijfheid, peesontsteking, gewrichtsontsteking, stijve nek (torticolis), lumbago en ischias.
003536

Tantum creme 30 gram

Tantum is een zwelling verminderende en pijnstillende crème. Is tevens ontstekingsremmend .Tantum crème wordt toegepast op de huid op plaatsen waar zwelling en pijn optreden als gevolg van overbelasting en blessures.