Diverse massage
!
008723

Sportsbalm rub down 500 ml

Rub Down Gel is de mildste spierverwarmer uit de serie en daarom ook uitstekend geschikt voor jeugdsporters en mensen met een gevoelige huid. Rub Down Gel is te gebruiken in koele en natte weersomstandigheden bij temperaturen van ca. 10°C tot 17°C. Niet alleen spieren en pezen, maar ook voeten worden door Rub Down Gel tegen kou en regen beschermd.
002130

Sportsbalm Active Muscle 500 ml

Vervanger van Cajeput olie
Active Muscle Oil is een voorbereidingsolie voor alle sportactiviteiten in normale en warme omstandigheden.De actieve ingrediënten stimuleren de doorbloeding waardoor de spieren en pezen tijdens de inspanning in goede conditie blijven.
 Active Muscle Oil bevordert de opname van zuurstof en het transport van voedingsstoffen, evenals de afvoer van afvalstoffen
 De werkzame ingrediënten blijven tijdens de inspanning actief. Hierdoor worden de spieren en pezen gedurende een lange tijd beter beschermd tegen vermoeidheid, pijn en blessures.*Te gebruiken bij activiteiten onder normale tot warme omstandigheden.
 *Krampverminderend, pijnstillend.
 *Stimuleert de doorbloeding.
 *Enorme diepte werking.
 *Optimale zuurstof opname.
 *Sluit de poriën niet af.
 *Helpt te beschermen tegen spierpijn en blessures
008789

Sportsbalm active Start 150 ml

Allround Systeem Yellow: Spierverzorging voor normale en warme omstandigheden.
 
 Active Start Oil is een voorbereidingsolie die vooral goed functioneert bij milde omstandigheden. Bij gebruik ontstaat een ademende "filmlaag" op de huid die beschermt tegen wind en regen. De speciaal geselecteerde ingrediënten zorgen voor een optimale doorbloeding van de actieve spieren. Daarnaast wordt de opname van zuurstof, het transport van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen geoptimaliseerd. De werkzame stoffen blijven tijdens de inspanning actief en ondersteunen de huidfuncties tegen negatieve invloeden van buitenaf. De basis van Active Start Oil is een combinatie van farmaceutische witte olie en plantaardige olie. Deze basis zorgt ervoor dat de werkstoffen tijdens de inspanning actief blijven. Aan deze olie worden onder meer Mythyl, Rozemarijn , Gember en Majoraan toegevoegd in een zodanige onderlinge verhouding dat ze elkaars specifieke werking ondersteunen.
 
 Active Start Oil werkt het best bij temperaturen tussen ca. 17°C en 23°C en wanneer u het 15 tot 30 minuten voor de inspanning inmasseert.
 
 Waarom Active Start Oil?
 * Door de basisolie blijven de werkzame stoffen actief tijdens de inspanning
 * Stimuleert de doorbloeding en herverdeelt het bloed naar de actieve spieren
 * Helpt te beschermen tegen spierpijn en stijfheid
 * Enorme dieptewerking
 * Optimale zuurstofopname
 * Spieren ontwikkelen een hogere elasticiteit
 * Optimale aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen
 * Sluit de poriën niet af
008721

Sportsbalm hot 500 ml

Een extra spierverwarmer voor extreem koude omstandigheden. Het is ook geschikt als beschermer van slecht doorbloede lichaamsdelen zoals knieën en achillespezen. Eén keer Sportbalm Hot inwrijven en het werkt een hele dag lang. De uitgebalanceerde ingrediënten zorgen ervoor dat tijdens koude, zware omstandigheden de spieren optimaal kunnen blijven presteren. Sportsbalm Hot is te gebruiken bij temperaturen van beneden ca. 3°C
008722
sports_balmlogo

Sportsbalm Medium 500 ml

Een medium spierverwarmer. Het beschermt de huid met een water resistant beschermlaagje wat de poriën niet afsluit. Het zorgt voor een verhoogd vermogen van de energieleverende systemen in het lichaam (capillairen worden open gehouden). Sportsbalm Medium is te gebruiken in koude en natte weersomstandigheden bij temperaturen van 0°C tot ± 10°C
008453
mobilat

Mobilat creme 100 gram

Mobilat is bestemd voor gebruik als hulpmiddel bij de behandeling van sportblessures en letsels door ongevallen, zoals contusies en distorsies.
000519
perskindol

Perskindol spray 150 ml

Perskindol Active is een spier- en gewrichtsverzorgend middel op alcohol/waterbasis {Fluid/Spray}, respectievelijk gelbasis met plantaardige/etherische stoffen die de doorbloeding stimuleren. Perskindol Active wrodt snel en volledig door de huid opgenomen, is niet vet en laat geen vetvlekken achter. Handen en kleding blijven vetvrij.

Perskindol Active koelt eerst voor een aangename verzachting en verwarmt hierna met een intensieve plaatselijke doorbloeding. Dit heeft een ontspanning van de spieren tot gevolg en bevordert het herstel.

Perskindol Active wordt gebruikt op: rug, nek, schouders, ellebogen, armen, knieën, benen, spieren en gewrichten. En bij overbelasting of pijnlijke spieren en gewrichten, zoals bij kneuzingen, verrekkingen en verstuikingen.

Vóór het sporten is Perskindol Active geschikt bij de warming-up ter bevordering van de doorbloeding van de spieren en preventief voor spierkrampen. Na het sporten dient Perskindol Active voor de ontspanning, verfrissing en herstel van spieren en gewrichten.
000520
perskindol_gel_active

Perskindol gel 100 gr

Perskindol Active
204549

Perskindol Fluid 250 ml

003536

Tantum creme 30 gram

Tantum is een zwelling verminderende en pijnstillende crème. Is tevens ontstekingsremmend .Tantum crème wordt toegepast op de huid op plaatsen waar zwelling en pijn optreden als gevolg van overbelasting en blessures.