Toiletverhogers
!
70110530

Toiletverhoger 10 cm (met deksel)

De toiletverhoger is eenvoudig en stevig op vrijwel iedere toilet te installeren en weer te verwijderen. De toiletverhoger verhoogt het toilet, waardoor het gaan zitten en het opstaan makkelijker wordt. De verhoger is eenvoudig te reinigen. (met deksel)

Afmetingen: 38 x 38 cm
Hoogte 10 cm
Max. belastbaar tot 135 kg

M1 511

Toiletzitting met armleuningen

De wc-bril waarvan u de zithoogte in 3 verschillende posities kunt aanpassen. Verhoging van 8, 10 of 13 cm. Met name eenvoudig te monteren op standaard wc-pot. Compleet met deksel. Om te reinigen kunnen het deksel en toiletbril makkelijk verwijderd worden. De armleuningen kunnen afzonderlijk worden verwijderd en zijn scharnierend naar boven. 
 
Breedte: 54 cm totale gewicht: 5.8 kg diepte. 52 cm hoogte: 36 cm maximumbelasting capaciteit: 130 kg
80110010

Toiletverhoger EZ soft 10 cm

De toiletverhoger is gemaakt van zacht materiaal, waardoor voor mensen met pijnlijke gewrichten het gaan zitten en opstaan van het toilet wordt vergemakkelijkt. De zachte zitting zorgt voor extra comfort bij langdurig gebruik van het toilet. Tevens zorgt de toiletverhoger voor een hogere zit. De toiletverhoger past op ieder toilet en is met behulp van de vier klittenbandsluitingen gemakkelijk op de bril van het toilet te bevestigen. De hoes van de toiletverhoger is afneembaar en kan men in de wasmachine tot een temperatuur van 30ºC wassen.
Hoogte 10 cm
Afmeting: 40 x 35 cm
Gewicht: 230 gr
80110110

Toiletstoel Vitility

Deze toiletstoel van Vitility is als vaste po stoel een betrouwbare en stabiele stoel. De toiletstoel is voorzien van een stabiel frame en een comfortabele zitting met waterafstotende bekleding. In hoogte verstelbaar van 49 - 59 cm. De stoel wordt geleverd met een emmer en zitting. Door middels van de meegeleverde losse zitting is deze toiletstoel ook als gewone stoel te gebruiken. Deze stoel is te gebruiken in elke kamer. Snel en eenvoudig schoon te maken.
Maat stoel: 59 x 52 x 83 cm.
Kleur blauw.