Wassen
!
M1 1874

Hoofdwasbak

Deze opblaasbare (haar)wasbak is ideaal om te gebruiken indien u bedlegerig bent. Dankzij de dubbele wand wordt spatten voorkomen. U kunt de wasbak opblazen met uw mond of met een pompje. Bij de wasbak hoort ook een 1.20 meter lange waterslang. Deze is verbonden aan de afvoer in de bodem van de wasbak zodat u het water kunt afvoeren tijdens het wassen. De wasbak is gemaakt van duurzaam vinyl, dit materiaal garandeert jarenlang gebruik.
M1 76430

Hoofdwasring

Wasring voor het probleemloos haren wassen thuis, op reis of verzorgingstehuizen. Makkelijk op te blazen. Gemaakt van sterk vinyl en opvouwbaar. Opgeblazen heeft de ring een doorsnede van 59 cm. De afvoer zorgt voor het legen van wasring.
M1 1876

Bed bad

Met het nieuwe opblaasbare bed-bad kan het volledige lichaam van bedlegerige patiënten binnen een paar minuten gewassen worden. Niet opgeblazen neemt het bad weinig ruimte in beslag en kan b.v. makkelijk onder het bed bewaard worden. Met afvoerslang aan de zijkant waarmee het badwater na gebruik in bijvoorbeeld een emmer afgevoerd kan worden. De lucht in het bed-bad kan snel uitgelaten worden d.m.v. van een groot ventiel.
Afmeting: 90 x 200 cm hoogte van de rand: 20 cm

Met de apart te bestellen luchtpomp kan het bad snel opgepompt worden. Handig is ook de mobiele handdouche die apart te bestellen is.

1635045

Waterreservoir met douchekop

Afmetingen: 51 x 32.5 cm
Slanglengte : 70 cm
Met eenvoudige douchekop voorzien van kraantje.

Voor gebruik met hoofdwasbak, wasring en bedbad.

Ook handig op de camping.

M1 1875

Mobiele handdouche

Past bij de opblaasbare hoofdwasbak. Een mobiele haar douche. Een praktisch hulpmiddel voor thuis of voor een verpleegkundige aan huis. Het waterreservoir met 10 liter inhoud kan b.v. aan een infuus standaard gehangen worden, of aan de wand. De handdouche met een slang van 150 cm is gemakkelijk te bedienen door middel van een drukknop. Deze douchekop verdeelt het water met een fijne, brede straal.

Handig bij gebruik van de handdouche is de infuus standaard budget. Hiermee kan de mobiele handdouche overal gebruikt worden.

1635042

Luchtpompje

Klein en handzaam pompje.

Voor gebruik met hoofdwasbak, wasring en bedbad.

M1 7004

Luchtpomp

Deze stevige pomp is geschikt voor het opblazen van verschillende opblaasartikelen zoals therapieballen, luchtbedden, zwembaden en opblaasbare boten. Door de Double Action ben je twee keer zo snel klaar. Bij zowel de op-, als de neergaande beweging blaast deze lucht.
H7 1055200

Wasschotel

Met zeepbakje
Afmetingen: 40 x 25 x 11 cm

Waskom (blauw)

Blauwe waskom met niet druppelende rand.
Autoclaaf geschikt tot 135 graden