Douche/bad hulpjes
!
70110120

Washulp Vitility

De ergonomische washulp zorgt ervoor dat men moeilijk bereikbare plaatsen op het lichaam (zoals de rug) kan wassen. Het handvat is gemaakt van antislipmateriaal, wat zorgt voor extra grip, zelfs wanneer het handvat nat is.
70110370

Washulp Vitility losse spons

De spons is geschikt voor de washulp Vitility. De spons kan worden vervangen door deze van de washulp te halen en een nieuwe spons over de washulp te trekken.
70110130

Aanbrenghulp Vitility

De aanbrenghulp kan men gebruiken om zich eenvoudig in te smeren met (alcoholvrije) bodylotion of te wassen met douchegel. Het verlengde handvat zorgt ervoor dat men moeilijk te bereiken plekken op het lichaam kan bereiken, zoals de rug of de onderbenen en voeten. De spons kan apart worden vervangen als deze aan vervanging toe is. Het handvat is voorzien van antislipmateriaal.
70110380

Aanbrenghulp Vitility - losse spons

De spons is geschikt voor de aanbrenghulp Vitility (art. 1088120) Dankzij de uitsparing in de aanbrenghulp kan de spons worden vervangen door deze uit de aanbrenghulp te halen en een nieuwe spons in de aanbrenghulp te drukken. Verkrijgbaar per set van drie stuks.
80110130

Aanbrenghulp Lotion Dalton

De aanbrenghulp kan men gebruiken om zich eenvoudig in te smeren met bodylotion of te wassen met douchegel. Vul de kop met lotion of douchegel en laat de 19 roterende balletjes de spieren masseren terwijl ze tegelijkertijd de lotion gelijkmatig over het lichaam verdelen. Het verlengde handvat zorgt ervoor dat men moeilijk te bereiken plekken op het lichaam kan wassen, zoals de rug of de onderbenen en voeten. Het handvat kan er af worden gehaald, zodat men de armen of benen met meer kracht kan masseren, zonder vette handen te krijgen. Geschikt voor mensen die een beperkte arm- of schouderfunctie hebben.

Bekijk de video

70110360

Badspons EZ

De badspons met verlengd handvat zorgt ervoor dat men moeilijk bereikbare plaatsen op het lichaam (zoals de rug) kan wassen, zonder de hand, arm of schouder onnodig te belasten. 44,5 cm lange steel. Wanneer de steel wordt verwarmd, kan deze in elke gewenste positie gebogen worden.
Totale lengte 59 cm.
70110100

Kam Vitility

De ergonomisch ontworpen kam zorgt ervoor dat men bij de boven- en achterkant van het hoofd kan komen, zonder de hand, arm of schouder onnodig te belasten. Het handvat is voorzien van antislipmateriaal.
70110110

Borstel Vitility

De ergonomisch ontworpen borstel zorgt ervoor dat men bij de boven- en achterkant van het hoofd kan komen, zonder de hand, arm of schouder onnodig te belasten. Het handvat is voorzien van antislipmateriaal.
70110070

Tube uitknijper

Met de tube uitknijper kan men eenvoudig en met minimale kracht de inhoud uit de tube krijgen. De tube uitknijper is gemakkelijk op een tube te plaatsen, door deze over het uiteinde van de tube te schuiven. Door de tube uitknijper steeds een beetje naar voren te schuiven hoeft men niet meer in de tube te knijpen. Daarnaast kan men zonder veel kracht te gebruiken op deze manier ook de laatste restanten uit de tube krijgen.
 
Afmetingen / inhoud: 9 x 4 x 1 cm
Gewicht: 20 gr
M1 4211

Tube uitknijper one-hand

Tube uitknijper voor bediening met één hand. Te bevestigen met 3 zuignappen. Uiknijpen van de tube door aan de stelschroef te draaien. Voor gebruik in de keuken en de badkamer.
 
 Diameter: 5,5 cm hoogte: 4,4 cm gewicht: 27 g