Hand/voet zorg
!
70110140

Nagelborstel EZ

Deze nagelborstel is zeer geschikt voor mensen met verminderde handfunctie of voor mensen met één handfunctie. De nagelborstel is aan de onderkant uitgerust met zuignappen, die ervoor zorgen dat de borstel tijdens het gebruik op zijn plaats blijft.
Afmeting: 9 x 4 cm
70110150

Nagelvijl EZ

De nagelvijl is geschikt voor mensen met een verminderde handfunctie of voor hen die onvoldoende controle hebben over de spieren. Aan de onderkant van de nagelvijl zitten zuignappen, die ervoor zorgen dat de nagelvijl tijdens het gebruik op zijn plaats blijft.
70110590

Nageltang Vitilty

De nageltang is geschikt voor het knippen van nagels. De tang is voorzien van een veersysteem waardoor een hefboomwerking ontstaat. Zo gaat na het knippen, als men geen druk meer uitoefent, de tang automatisch weer open. Dit verbetert de controle over het knippen en heeft men geen kracht nodig om de tang te openen. De antislip handvatten zorgen voor een goede grip tijdens het knippen.
70110600

Nagelknipper Vitility

De nagelknipper is geschikt voor het knippen van nagels. De knipper is voorzien van een hendel met een veersysteem waardoor een hefboomwerking ontstaat. Zo gaat na het knippen, als men geen druk meer uitoefent, de knipper automatisch weer open. Dit verbetert de controle over het knippen en heeft men geen kracht nodig om de knipper te openen. De antislip hendel zorgen voor een goede grip tijdens het knippen.
afmeting 10,5 cm
Bekijk de Video
1088113

Nagelknipper met vergrootglas

Door het vergrootglas met daarin een lampje kan men tijdens het knippen de nagels beter zien. Door met de vingers of de palm van de hand op de antislip hendel te drukken, knipt men zeer eenvoudig de nagels. De afgeknipte nagels worden in de nagelknipper opgevangen. Voor een gladde afwerking van de nagels kan men de nagelvijl gebruiken die onder de hendel zit. Het hefboom mechanisme vermindert aanzienlijk de kracht die nodig is om de nagels te knippen..
70110560

Nagelknipper EZ

De nagelknipper is geschikt voor mensen met een verminderde handfunctie of voor hen die onvoldoende controle hebben over de spieren. De vingernagelknipper is uitgevoerd met een vergrote kunststof hendel, op een kunststof houder gemonteerd met rubberen dopjes, wat voor stabiliteit zorgt. De vergrote kunststof hendel waar men met de hand op kan duwen, is bevestigd aan de roestvrij stalen knipper, waardoor het nagelknippen een eenvoudige handeling wordt. De knipper heeft gebogen knipranden en een uitklapbare vijl.
70110080

Nagelschaar XL

Deze nagelknipper voor de tenen is zeer geschikt voor mensen die moeilijk bij hun tenen kunnen komen. Het verlengde handvat van deze nagelschaar heeft een vergrootte opening waarbij uw middelvinger, ringvinger en pink de feitelijke knipbeweging maken. Uw wijsvinger wordt buiten de vergrootte opening geplaatst als begeleiding, uw duim plaatst u in de andere kleinere opening. Op deze manier bereikt u een perfecte controle op het knippen door handhaving van de greep positie, dat wil zeggen met de gehele hand, in plaats van met twee vingers. De verlengde arm van de schaar geeft extra bereik indien u moeite heeft met bukken. Tevens geschikt voor mensen die problemen hebben met knippen als gevolg van gezwollen vingerkootjes. De gebogen bladen voorzien in een goede knippositie en ontzien de pols van belasting. De roestvrij stalen bladen zijn licht getand waardoor wegglijden tijdens het knippen van de nagel wordt voorkomen.
70110580

Nagelvijl Vitility

De nagelvijl heeft een antislip handvat wat zorgt voor betere grip. De vijl heeft een grove en een fijne zijde voor de verzorging van de nagels. Het vijlen van de nagels voorkomt splijten en afbreken, waardoor de nagels gezond en mooi blijven. Lengte 20 cm.
70110570

Vijl en voetrasp Vitility

Met de vijl en voetrasp Vitility kan men eelt verwijderen. Het verlengde antislip handvat en het gebogen ontwerp maken het verwijderen eenvoudig, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Voor het beste resultaat dient men de rasp te gebruiken op een droge huid. Gebruik de rasp eerst met de grove zijde om eelt te verwijderen. Gebruik vervolgens de fijne zijde voor een zachte en gladde afwerking. Als men diabetes of bloedcirculatieproblemen heeft, voor gebruik altijd eerst de huisarts raadplegen.
Comed
3350000

Pincet met loep

Pincet met een spitse punt. Geribbeld. 9 cm
I5 547

Tekentang metaal

Tekenpincet van metaal.

Met deze tekentang kan men veilig en eenvoudig teken bij mensen en dieren verwijderen. Wanneer men een teek op het lichaam ziet, dient deze meteen te worden verwijderd. Raadpleeg altijd uw huisarts.
I5 30

Manicure/pedicure set

Klein manicure/pedicure apparaat.
6300 RPM
220 V

In een etui met 11 toebehoren

70110070

Tube uitknijper

Met de tube uitknijper kan men eenvoudig en met minimale kracht de inhoud uit de tube krijgen. De tube uitknijper is gemakkelijk op een tube te plaatsen, door deze over het uiteinde van de tube te schuiven. Door de tube uitknijper steeds een beetje naar voren te schuiven hoeft men niet meer in de tube te knijpen. Daarnaast kan men zonder veel kracht te gebruiken op deze manier ook de laatste restanten uit de tube krijgen.
 
Afmetingen / inhoud: 9 x 4 x 1 cm
Gewicht: 20 gr
M1 4211

Tube uitknijper one-hand

Tube uitknijper voor bediening met één hand. Te bevestigen met 3 zuignappen. Uiknijpen van de tube door aan de stelschroef te draaien. Voor gebruik in de keuken en de badkamer.
 
 Diameter: 5,5 cm hoogte: 4,4 cm gewicht: 27 g