Persoonlijke zorg
!
70110100

Kam Vitility

De ergonomisch ontworpen kam zorgt ervoor dat men bij de boven- en achterkant van het hoofd kan komen, zonder de hand, arm of schouder onnodig te belasten. Het handvat is voorzien van antislipmateriaal.
70110110

Borstel Vitility

De ergonomisch ontworpen borstel zorgt ervoor dat men bij de boven- en achterkant van het hoofd kan komen, zonder de hand, arm of schouder onnodig te belasten. Het handvat is voorzien van antislipmateriaal.
M1 L31

Fijne Kam

Fijne kam met verlengbare steel. sterk kunststof. De kam kan in twee standen gefixeerd worden. Wanneer de kam niet gebruikt worden kan deze eenvoudig in de greep geklapt worden. Praktisch voor op reis.
M1 4712

Grove Kam

Grove kam met verlengbare steel. sterk kunststof. De kam kan in twee standen gefixeerd worden. Wanneer de kam niet gebruikt worden kan deze eenvoudig in de greep geklapt worden. Praktisch voor op reis.
M1 L34B

Borstel

Borstel met verlengbare steel. sterk kunststof. De borstel kan in twee standen gefixeerd worden. Wanneer de borstel niet gebruikt worden kan deze eenvoudig in de greep geklapt worden. Praktisch voor op reis.
M1 7150

Badspons

Deze lichte badspons bestaat uit een 50 cm lange, licht gebogen greep met aan het uiteinde een fijne zachte spons. Hiermee bereikt u makkelijk alle lichaamsdelen.
I5 30

Manicure/pedicure set

Klein manicure/pedicure apparaat.
6300 RPM
220 V

In een etui met 11 toebehoren

70110070

Tube uitknijper

Met de tube uitknijper kan men eenvoudig en met minimale kracht de inhoud uit de tube krijgen. De tube uitknijper is gemakkelijk op een tube te plaatsen, door deze over het uiteinde van de tube te schuiven. Door de tube uitknijper steeds een beetje naar voren te schuiven hoeft men niet meer in de tube te knijpen. Daarnaast kan men zonder veel kracht te gebruiken op deze manier ook de laatste restanten uit de tube krijgen.
 
Afmetingen / inhoud: 9 x 4 x 1 cm
Gewicht: 20 gr
M1 4211

Tube uitknijper one-hand

Tube uitknijper voor bediening met één hand. Te bevestigen met 3 zuignappen. Uiknijpen van de tube door aan de stelschroef te draaien. Voor gebruik in de keuken en de badkamer.
 
 Diameter: 5,5 cm hoogte: 4,4 cm gewicht: 27 g