Heltiq eerste hulp set

1150451
Bestel
  • Beschrijving

Wondverzorging set

Met deze HeltiQ Eerste Hulp Set kunnen dagelijkse ongelukjes zoals bloedende wonden, schrammen, schaafwonden, blaren en splinters snel en verantwoord behandeld en verzorgd worden. De producten, waaronder ook een aantal steriele producten, zitten in een compact en handzaam tasje dat praktisch is ingedeeld met voor ieder product een eigen vakje. Het tasje bevat ook een extra afsluitbaar opbergvakje waar eventueel extra producten zoals medicijnen of een tekenpincet in opgeborgen kunnen worden. De set is makkelijk mee te nemen tijdens een dagje uit, bij buiten(sport)activiteiten op de fiets, in de koffer en/of backpack, in de rugzak of gewoon voor thuis.

 

Kies voor de HeltiQ Eerste Hulp Kit als u een meer compacte kit wilt. Gaat u met de tent, caravan en camper op vakantie en heeft u liever een uitgebreide en stevige verbanddoos? Kies dan voor de HeltiQ Verbanddoos Onderweg, de HeltiQ Verbanddoos In en Om Huis.

 

Lees voor gebruik eerst de bijgesloten ‘vuistregels’ door.

 

Wilt u advies over EHBO en het toepassen van de producten bij specifieke verwondingen? Klik dan hier.

Inhoud HeltiQ Eerste Hulp Set

2 x Gaaskompressen 5 x 8,5 cm

1 x Zalfgaaskompres 7,5 x 10 cm

6 x Wondhechtstrips

12x Pleisterstrips

1 x Hechtpleister textiel rol, 1 m x 1,25 cm

4 x Blarenpleisters

2 x Blarenprikkers

1 x Wondsnelverband nr. 2 6 x 8 cm

1 x Driekante doek

1 x Isoleerdeken

2 x Elastische fixatiewindsels 4 m x 6 cm

1 x Wegwerphandschoenen per paar

1 x Eilandpleister 8 x 10 cm

1 x Gemetalliseerd Wondkompres 10 x 10 cm

4 x Alcoholdoekjes

1 x Reinigingsdoekje

1 x Splinterpincet

1 x Verbandschaar

1 x Vuistregels eerste hulp

Bewaaradvies en houdbaarheid

Wij raden u aan de HeltiQ Eerste Hulp Set een vaste en/of logische plek te geven zodat u in (nood)situaties uw set snel en gemakkelijk kunt vinden voor het verlenen van eerste hulp. Spreek ook af wie tijdens de vakantie de eerste hulp set bij zich draagt, zo weet u de set altijd snel te vinden. Bewaar de eerste hulp set op een droge plek op kamertemperatuur.

Optimale plekken voor het bewaren van de eerste hulp set

  • Op een vaste en/of logische plek 
  • Uit het zicht en bereik van kinderen


Plaatsen waar u de eerste hulp set niet moet bewaren

  • In de zon
  • Opgeborgen onder allerlei spullen in bijvoorbeeld een kast of la, hierdoor kan de set beschadigd raken en kunt u in een noodsituatie de set niet makkelijk vinden

 

De houdbaarheidsdatum die vermeld staat op de eerste hulp set heeft uitsluitend betrekking op het product waarbij de houdbaarheidsdatum als eerste vervalt.